Çelik: Bahçeli, siyasi falcılıkla uğraşıyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisi hakkında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin spekülatif yorumlar yaptığını savundu.

Çelik:  Bahçeli, siyasi falcılıkla uğraşıyor
Çelik: Bahçeli, siyasi falcılıkla uğraşıyor
GİRİŞ 20.10.2015 13:39 GÜNCELLEME 20.10.2015 13:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

 Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Çelik, Bahçeli'nin 'milliyetçileri iktidardan uzak tutma' temelinde bir siyaset yaptığını savundu.

Çelik, ayrıca MHP Lideri Bahçeli'nin terörle mücadeleye destek vermediğini de öne sürdü. AK Parti Sözcüsü Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kaydetti: "Bahçeli, sürekli Ak Parti'nin geleceği üzerine spekülatif yorumlar yapıyor. Siyaset üretimiyle değil siyasi falcılıkla uğraşıyor. Halbuki, Bahçeli'nin milliyetçilerin-ülkücülerin gelecek beklentileri ile ilgili siyaset üretmesi lazım.

"ÜLKÜCÜLERİN GELECEĞİ HAKKINDA SÖZÜ YOK"

Bu konuda 'sıfır noktasında siyaset'in ötesine geçemiyor. 7 Haziran sonrası ülkücüleri-milliyetçileri iktidardan uzak tutan siyaset, bizzat Bahçeli tarafından üretildi ve uygulandı. MHP tabanının en hassas olduğu 'terörle mücadele' konusunda geride duran ve mücadeleye destek vermeyen yine bizzat Bahçeli oldu. Bahçeli'nin sürekli AK Parti'nin geleceğini konuşması ama ülkücülerin geleceği hakkında söyleyecek sözünün olmaması dikkat çekiyor. Siyaseti 'ülkücüleri iktidardan uzak tutma' temelinde yapan bir Bahçeli var meydanlarda" dedi.

YORUMLAR 4
  • Ilhan Demir 8 yıl önce Şikayet Et
    Sözde Türkiyenin gelecegi hakkinda endiselenen Bahceli ,is Öze gelince cark ediyor. MHP nin Türkiye icin hangi katkisi olmus ki milletcilikden baska? Herkes,gerek Bahceli,gerek Kilicdaroglu,gerekse Demirtas sözde baris ve kardeslik mesajlari veriyor. Ama Halkin 13 yildir iktidarda tuttugu partiye karsi düsmanlar. Son secimlerde Halk tek basina Iktidar etmediyse bile Türkiye genelinde oy cogunlugu alan Partiden söz ediyoruz. Siz cikin halka kardeslik ve baris mesajlari verin,birlik ve beraberlik mesajlari havalarda ucussun,halkin büyük cogunlugunu arkasina almis Partiye Düsmanlik güdün. Valla Akillara Zarar böyle bir yaklasim. Benim Mantigima sigmiyor.
    Cevapla
  • kaan 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet bahçelinin tek bir yalanını dahi bulamazsınız
    Cevapla
  • TABİP DOKTOR 8 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü hepsi yalan.
    Cevapla
  • temel candan 8 yıl önce Şikayet Et
    Tespit dogru katilmamak elde degil aynen oylari kitliyor o ipotekli oylar muhalefet ayagina pasif seyirci konumuna dusuruyor vatanperver insanlari
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konya'da korkunç ihmal: Çocuklar düğünde havaya ateş açtı
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...