Erdemli Elvan'ı bağrına bastı

Erdemli, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'ı yine muhteşem bir kalabalıkla karşıladı.

Erdemli Elvan'ı bağrına bastı
Erdemli Elvan'ı bağrına bastı
GİRİŞ 22.10.2015 16:08 GÜNCELLEME 22.10.2015 17:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Erdemli İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen mitinge yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Mitingde konuşan Elvan, "Mersin'e siyasetten görev icabı değil, Mersin'e aşkla ve şevkle hizmet etmek için geldim. Mersin'e ve Mersinlilere hizmet etmek külfet değil, şeref ve onurdur" dedi. 

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve AK Parti Mersin Milletvekilli Adayları Alpaslan Gürgenç ve Halit Çortul ile birlikte Erdemli ilçe teşkilatı tarafından Merkez Mahallesi Sebahattin Çakmakoğlu Caddesi üzerinde düzenlenen mitinge katılan Erdemli, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'a Erdemliler büyük ilgi gösterdi. Binlerce kişinin katıldığı mitingde konuşan Elvan, "Mersin'e siyasetten görev icabı değil, Mersin'e aşkla ve şevkle hizmet etmek için geldim. Mersin'e ve Mersinlilere hizmet etmek külfet değil, şeref ve onurdur" dedi. 

"ÜLKENİN GELECEĞİNİ KURTARMAK İÇİN SAHALARDAYIZ"

"Devletimize ve milli birliğimize hep birlikte sahip çıkacağız. Millet, 7 Haziran'dan sonraki belirsizlik ortamının son bulmasını istiyor. Bizler makam ve mevki için değil, bu ülkenin geleceğini kurtarmak için sahalardayız" ifadelerini kullanan Elvan, "Çünkü bu ülkenin AK Parti iktidarına ihtiyacı var. Çünkü AK Parti, halkımızın değerleri ve geçmişiyle bütünleşmiştir. AK Parti, Türkiye’de demokratik ortamda siyasi ve ekonomik istikrarın adı, verdiği sözü tutan, gerçekçi politikalarıyla güven veren bir partidir. AK Parti, 13 yıllık yönetim performansıyla kendisini ispat etmiş ve yönetimde güçlü bir tecrübeye sahip, vizyoner ve değişimcidir. Biz yarının yolcusuyuz. Biz büyük geleceğin kervanıyız.

Yeni Türkiye yolunda asla yorulmayız, dinlenmeyiz, durmayız. Kimse bu milleti ve bizleri bu yürüyüşten alıkoyamaz. Biliyorsunuz son aylarda teröre karşı çok yoğun bir faaliyet içine girdi hükümetimiz. 35 yıllık terörle olan mücadelede son 2 ayda terör yuvaları yerle bir edildi. Terör yuvalarının mağaralarına girildi. Orada artık terörist bırakmadık. Terörle mücadeleye devam edeceğiz. Ülkemizin birliği her şeyden ötededir. Ülkemizin bekası bizim için hayatidir. Bizim birliğimiz, dirliğimiz, Allah'ın izniyle 3-5 çapulcuya hiçbir zaman boş bırakılacak bir birlik değildir. Bizim birliğimiz güçlü bir birliktir ve bu birlikte beraber çok daha güzel şeylere imza atacağız. En son terörist kalıncaya kadar terörizmle terörle mücadele etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

"ONLAR İKİ YAKALARINI BİR ARAYA GETİREMEZKEN, BİZ KITALARI BİRLEŞTİRİYORUZ"

Türkiye üzerinde kirli oyunlar oynandığını ve karanlık güçlerin Anadolu'da ameliyat yapmak istediğini kaydeden Elvan, "Biz asla bu karanlık oyunlara boyun eğmedik ve eğmeyeceğiz. Kendi ürettiğimiz savunma sanayimizle 2 ayda terör yuvalarını yerle bir ettik. 7 Haziran seçimlerinde biz tek başımıza iktidar olamayınca bir koalisyon hükümeti durumu ortaya çıktı ancak muhalefet partilerinin ayak oyunları sebebiyle bu ihtimal ortadan kalktı ve sonunda seçim hükümetiyle erken seçime girmek zorunda kaldık. Şunu özellikle belirtmek isterim Erdemli'li kardeşlerim; AK Parti ve MHP tabanı iki partinin koalisyon kurmasını çok istiyordu ancak hem bizim hem de MHP'li kardeşlerimizin bu isteği Sayın Devlet Bahçeli'ye takıldı. Sayın Bahçeli, ülkenin kritik bir süreçten geçtiği dönemde sorumluluk almak yerine tribüne çıkıp, ülkede oluşan kaosu seyretmeyi tercih etti. "Ülkem için gerekirse gövdemi taşı altına koyarım" diyen Sayın Bahçeli, bu kritik süreçte bırakın gövdesini saçının telini koymamıştır.

Ankara'daki bombalı terör saldırısının ardından Sayın Başbakanımız yine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmek istedi ancak yine bu teklifimizi reddetti. Bu ülkeyi yönetmeye aday tek parti var o da AK Parti'dir. Eğer biz tek başımıza iktidar olursak ülkeye huzur ve refah gelecek. Bakın sevgili kardeşlerim, istikrarın olmadığı bir ülkede huzur, kalkınma ve hizmet olmaz. Ülkede huzursuzluğun, kargaşanın olması ülkede istikrarın olmaması demek bu ülkede işsizliğin artması demektir. Bu ülkede büyümenin durması demektir. O nedenle istikrar ve huzur son derece önemlidir. Bakın biz 13 yılda dünyanın en büyük projelerine imza attık. Muhalefet partileri iki yakasını bir araya getiremezken, biz denizin altından ve üstünden kıtaları birleştiriyoruz. Diğer partiler gibi sadece konuşmuyoruz, bu millet için aş ve hizmet üretiyoruz. 

Konuşmaların ardından partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçen Erdemli MHP Gençlik Kolları üyesi 70 gencin üyelik rozetlerini Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan taktı. Mitingde ayrıca 'Hizmet için Lütfi Elvan' şarkısını besteleyen yerel bir müzik grubu olan İstek Grubu sahne alarak, Elvan için besteledikleri parçayı seslendirdi. 

YORUMLAR 3
  • vatandaş. 8 yıl önce Şikayet Et
    mersin ak partiye muhtaçsın. bir mersinli olarak söyluyorum.
    Cevapla
  • gerçek haber 8 yıl önce Şikayet Et
    mersinin israildeki teknolejiyi geçmesi için akp nin 1/kasımda 11 vekili kazanacak.mersinlinin boş vaatlere değil akp ye doğolgaza aksufatın tuzsuz kireçsiz doğalsuyuna akdenizden düyaya gemilerle ticarete çileğini muzunu limonunu portakalını tarsustan hava yolu ile bu meyveleri uzakdoğudaki insanlara yetiştirecek akp ye ihtiyacımız var.onun için mersinli olarak 11 vekili çıkaracağız.sayın obamaya anamur muzumuzu silifkenin yoğurdunu ikram edeceğiz.mersin erdemli silifke tarsus anamur mut günlar kararını verdi akp 11 vekil.anketler şaşar akp nin mersin mitikleri şazmaz.
    Cevapla
  • yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    bu seçim ak partinin en düşük oy alacağı yer mersin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den yeni hamle... İsrail'i zor günler bekliyor!
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı