Bir şok da Sebahat Tuncel'e!

Başsavcılık, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan hakkında 6 ayrı soruşturma yürütülen Sebahat Tuncel'i ifadeye çağırdı.

Bir şok da Sebahat Tuncel'e!
Bir şok da Sebahat Tuncel'e!
GİRİŞ 10.11.2015 01:15 GÜNCELLEME 10.11.2015 02:22
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, daha önceki seçim çalışmaları sırasında terör örgütü PKK'yı övücü konuşmalar yaptığı iddia edilen Tuncel, hakkında yürütülen soruşturmalar kapsamında "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

Bir hafta içinde adliyeye gelerek soruşturmaları yürüten savcılığa ifade vermesi beklenen Tuncel'in adliyeye gelmemesi durumunda hakkında zorla getirme kararı çıkarılacağı öğrenildi.

Sebahat Tuncel hakkında 2008 ve 2009 yıllarında İstanbul Anadolu yakasındaki çeşitli ilçelerdeki seçim çalışmaları sırasında terör örgütünü övücü konuşmalar yaptığı iddiasıyla 6 ayrı soruşturma başlatılmıştı.

YORUMLAR 36
  • Adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Sadece bunu değil teröre destek veren herkezi yok edin de dikdatör görsünler. Yüce divana yollayın bütün vekillerini. Öleceksek adam gibi ölelim ama şu pkk bitain artık ve yeni bir örgütü de engelleyin. Asalanın Kürtleri içine alıp büyümesi gibi pkk da şu anda alevileri içine almaya çalışıyor. İnsanları uyarın oyuna gelmesinler...
    Cevapla
  • kara 8 yıl önce Şikayet Et
    işte bu...devletimizden...bu hainlerin susturulmasını istiyoruz...artık yetti canımıza...polisimiz...askerimiz şehit oluyor...bu hainler gülüyor...haydi bismillahirrahmanirrahim...
    Cevapla
  • hah 8 yıl önce Şikayet Et
    bugüne kadar neyi bekliyodunuz anlamıyoruzki
    Cevapla
  • ibilgili 8 yıl önce Şikayet Et
    hala bu kadın konuşturuluyorsa savcılar işini yapmıyor demekki mecliste
    Cevapla
  • agah 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi bakalı sırtını lpg ye daya da görelim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
36 bin sağlık personeli alınacak!