Erdoğan: Rusya değil biz durdurduk

İstanbul'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Akımı projesiyle ilgili açıklamada bulundu.

GİRİŞ 05.12.2015 14:42 GÜNCELLEME 05.12.2015 15:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye İnovasyon Haftası Kapanış Seremonisi" ile "Küresel İmprove ve Türkiye İnovasyon Şampiyonları Ödül Töreni"nde hitap etti. Rusya ile yaşanan krize bir kez daha değinen Erdoğan, Türk Akımı Projesi'nin Türkiye tarafından durdurulduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rusya ile aramızdaki sorunların doğalgaz, Akkuyu Nükleer Enerji Santralı gibi projelere yansıyacağına dair henüz bir işaret yok. Kamuoyunda Türk Akımı Projesi'nin Rusya tarafından durdurulduğu yönünde haberler çıkıyor. Değerli kardeşlerim, bir defa bu yalan yanlış haberlere inanmayın. Tam aksine Türk Akımı, taleplerimizin karşılanmaması sebebiyle bir süredir tarafımızdan rafa kaldırılmış bir projedir. Bunun doğrusunu bilmeniz lazım. Dolayısıyla burada da yaşanan son olaylardan kaynaklanan herhangi bir olumsuz durum söz konusu değildir. Buna rağmen biz Rusya'nın krizi tırmandırma üslubunu ve yöntemlerini asla tasvip etmiyoruz. Şu anda biz onların diliyle de konuşmuyoruz. Biz, diplomatik dille konuşuyoruz. Bu konuda sabırlıyız" diye konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • Bayram KUNEK 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz ve ulu Reisim, Biz bir ümmet olarak arkandayız! Vur de vuralım, öl de ölelim! Bolşevik yahudi melezi Putine her daim dersini vermeye hazırız!
    Cevapla
  • gerçekten 8 yıl önce Şikayet Et
    dik dur eğilme bu millet seninle!
    Cevapla
  • ERGUN 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen dik dur ülken seninle uzun adam.
    Cevapla
  • Helal sana 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyüksün baba allah seni ve senin gibileri başımızdan eksik etmesin sen türk milletine güven veriyorsun sen bize dik durmayı öğrettin .allah senden razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜKSÜN REİS. ALLAH yar ve yardımcın olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ