HDP’den Barzani açıklaması
HDP, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile yapılan görüşmede nelerin konuşulduğu paylaşıldı.
GİRİŞ 10.12.2015 17:10
GÜNCELLEME 10.12.2015 17:10
HDP, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile yapılan görüşmede ’bölgede yaşanan gelişmeler, Suriye’deki durum, IŞİD tehdidi, Kürtler arası dayanışma ve işbirliği’ konularının değerlendirildiğini açıkladı.
HDP’den IKBY Başkanı Mesut Barzani ile yapılan görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, "Eş Genel Başkanımız Sayın Figen Yüksekdağ başkanlığındaki bir heyetimiz bugün (10 Aralık Perşembe) Ankara’da Kürdistan Bölge Hükümeti Başkanı Sayın Mesut Barzani ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede bölgede yaşanan gelişmeler, Suriye’deki durum, IŞİD tehdidi, Kürtler arası dayanışma ve işbirliği konuları değerlendirildi" denildi.
YORUMLAR 4
-
Duyarlı Vatandaş 10 yıl önce Şikayet EtBarzani de aynı da ondanBeğen
-
Taha 10 yıl önce Şikayet EtFigen kürtçe bilmediğinden Zana'yı tercüman olarak almış yanına..Beğen Toplam 3 beğeni
-
Fehman 10 yıl önce Şikayet EtEee bunlar sizin aciklamalariniz Barzani ne diyor bu ise ondan haber cikmadigi sürece siz kendi kendinizi kandirinBeğen Toplam 2 beğeni
-
Fehman 10 yıl önce Şikayet EtHDP'lilerin Barzani ile görüsmesi sadece sov amacli.Beğen Toplam 1 beğeni