Koç: Geç de olsa özür diliyorum

CHP'li Haluk Koç, Bilal Erdoğan'ın DAEŞ ile bağlantısının olduğunun kanıtı gibi gösterdiği fotoğrafla ilgili özür diledi.

Koç: Geç de olsa özür diliyorum
Koç: Geç de olsa özür diliyorum
GİRİŞ 12.12.2015 16:09 GÜNCELLEME 12.12.2015 16:16
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan hakkında DAEŞ ile bağlantısı var iddiasının üzerine özür diledi.

"ÖZENSİZ BİR ŞEKİLDE KULLANDIM"

Beyaz Gazete'de yer alan habere göre; iddiasının haksızlık olduğunu kabul eden Koç, "Daha sonrasında yalanlandığını öğrendiğim bu haberi, özensiz bir şekilde kullanmış oldum. Aradan epey zaman geçtikten sonra bazı basın kuruluşlarında konunun tekrar gündeme getirilmesi üzerine, ifade ettiğim hususlarda haksızlık yaptığım anlaşıldığından İstanbul'daki esnaf arkadaşlardan geç de olsa özür diliyorum" dedi.

Koç geçtiğimiz yılın Haziran ayında, danışmanları tarafından kendisine sosyal medyada yayınlanan bazı fotoğraflar getirildiğini, bunun üzerine ayrıntılı bir inceleme yapma fırsatı olmadan söz konusu fotoğrafları o günkü basın toplantısında bir cümle ile ifade ettiğini belirtti.

YORUMLAR 175
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    işiniz gücünüz fitne fesat iftira atmak bu millet niye size oy vermiyor anladınmı?Haluk
    Cevapla
  • alicesur 8 yıl önce Şikayet Et
    ya tutarsa diye balıklama atladınnnn.. ondan sonrada bu halk sizi neden iktidar etmiyor diye serzenişte bulunuyorsunuz...
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Haklisin hakan y. Bu Adam esnafdan özür diliyor. Bilal Erdogan dan degil. Haluk Koc da biraz seref olsa bu yarim yollu özürün pesine istifasini vermeliydi.
    Cevapla
  • Ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Hemen atlamayın herşeye
    Cevapla
  • dikkat 8 yıl önce Şikayet Et
    Esnaftan ozur diliyor bilalden degil. Dikkatli okuyun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail açıklaması! Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz!
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması