Murat Karayalçın veda etti

Önümüzdeki hafta yapılacak kongrede CHP İstanbul İl Başkanlığı'na tekrar aday olmayacağı öğrenilen Murat Karayalçın, veda etti.

Murat Karayalçın veda etti
Murat Karayalçın veda etti
GİRİŞ 18.12.2015 00:56 GÜNCELLEME 18.12.2015 06:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kadıköy'deki Bostancı Gösteri Merkezi'nde 26-27 Aralık'ta yapılacak CHP İstanbul 35. Olağan İl Kongresi'nde aday olmayacağı öğrenilen Murat Karayalçın, sahneye çağrılan ilçe yöneticileriyle tek tek vedalaştı.

Verilen kokteylin ardından teşkilat mensuplarına hitap eden Karayalçın, şunları söyledi: “Bu toplantı hem bir tanışma hem bir veda toplantısı. Sizler için tanışma, benim için hem tanışma hem veda toplantısı. Yarın benim İstanbul İl Başkanlığı'na başlamamın birinci yılı. Bir yıl içinde hep birlikte çok önemli çalışmalar yaptık. Bazı ilkleri hep birlikte gerçekleştirdik.

Sivil toplum örgütleriyle bir araya gelme bağlamında İstanbul'a karşı işlendiğini düşündüğümüz suçların saptanması, karşı çıkılması bağlamında 14 belediyemizin çalışmaları çerçevesinde çalışmamız, kaynaşmamız oldu. Başta kadınlarımız olmak üzere İstanbul'da partimize 300 bin oy kazandırdık. Eksikliklerimize rağmen partimize 4 ayda 300 bin oy kazandırabildiysek, halkımız için İstanbul'un da yönetimini kazanabiliriz diye düşünüyorum. Bu bizim hedefimiz olmalı. İstanbul'a halk yönetimi yakışır.

YORUMLAR 3
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    pkkayı meclise bunlar soktu ALLAH sizlere asla fırsat vermesin ankara belediye başkanılgından belediyeyi yok etmişti baş hırsız
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    daha karpuz kesecektik
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    mesut yılmaz gibi karadenizin yüz karası siyasetçilerinden biri !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar