Müezzinoğlu: Zırhlı ambulanslar geliyor

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Önümüzdeki günlerde zırhlı ambulans sürecini devreye sokuyoruz" dedi.

 Müezzinoğlu: Zırhlı ambulanslar geliyor
Müezzinoğlu: Zırhlı ambulanslar geliyor
GİRİŞ 24.12.2015 11:20 GÜNCELLEME 24.12.2015 11:20

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "İki tane ambulansımıza molotof geldiği zaman, hemen peşinden 3 tane, 4 tane, 5 tane yeni ambulans geliyor. Önümüzdeki günlerde zırhlı ambulans sürecini de devreye sokuyoruz" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TGRT Haber ekranlarında yayınlanan ’Neler Oluyor’ programına konuk oldu. Batuhan Yaşar’ın sorularını cevaplayan Müezzinoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

HULUSİ AKAR'LA KONUŞTUK

Müezzinoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a Genelkurmay Karargahı’nda yaptığı ziyaretle ilgili, "Bu özel bir ziyaretti. Geçtiğimiz hafta kendisi Şırnak’taydı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bizden bir talepleri olup olmadığıyla ilgili konuştuk. Bunları paylaşarak bir çözüm üretmek için bu özel görüşmeyi yaptık" diye konuştu.

"ZIRHLI AMBULANS SÜRECİNİ DEVREYE SOKUYORUZ"

Terör olaylarının yaşandığı bölgelerde sağlık çalışanlarının yaşadıkları sorunlardan bahseden Müezzinoğlu, sağlık konusunda bir eksik ya da sorun yaşanmadığını ifade ederek, "İki tane ambulansımıza molotof geldiği zaman, hemen peşinden 3 tane, 4 tane, 5 tane yeni ambulans geliyor. Önümüzdeki günlerde zırhlı ambulans sürecini de devreye sokuyoruz. Dünyada çok olağanüstü durumları olan bölgeler de var, biz de artık bu ambulansları kullanacağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’