Soylu'dan Demritaş'a: Sen bir paçavrasın

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Paçavra metinler ancak paçavra adamların eline tutuşturulur." dedi.

Soylu'dan Demritaş'a: Sen bir paçavrasın
Soylu'dan Demritaş'a: Sen bir paçavrasın
GİRİŞ 29.12.2015 13:28 GÜNCELLEME 29.12.2015 13:28
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, "Paçavra metinler ancak paçavra adamların eline tutuşturulur. Bu topraklar böyle çok asalak gördü ve gereğini de yerine getirdi” dedi.

"BUNLAR ASALAK"

Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan olayları değerlendiren Bakan Soylu, “Güneydoğu’da yaşanan ve ülkemizi istikrarsızlaştırmaya yönelik, en önemlisi demokrasinin sonuçlarını yok saymaya yönelik bir hamle olarak nitelendirdiğimiz ve maalesef gaflet içerisinde bulunduklarını gördükçe ülkemize olan bağımlılığımız ve sadakatimiz her gün daha fazla artmaktadır. Hiç kimsenin endişesi olmasın Türkiye Cumhuriyeti Devleti bir taraftan bölünmez bütünlüğünü bir taraftan sosyal hukuk ilkesini ve diğer taraftan da bizim sürekli saydığımız tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet anlayışını sürdürme konusunda kararlıdır. Burası ‘muz’ Cumhuriyeti değildir. Türkiye Cumhuriyeti Devletidir ve biz bin yıldır bu toprakların üzerinde yaşıyoruz. Eline paçavra tutuşturulan her ferdin okuduğunun bizim için hiçbir itibari yoktur. Karşımız da hangi ittifakın olduğunu da biliyoruz. Kimin ülkenin içerisine fitne sokmak istediğini biliyoruz. Buradan Rusya’ya gidip, Türkiye’nin bir milli meselesinde hemen kendi tarafını belli edecek kadar gaflet içerisinde olanların aklının da nereler de olduğunu biliyoruz. Hendek kazanlara arkadaşım diyenlerin, siyaseti ferasetlerin ne kadar tıkanık olduğunu da biliyoruz. Şunu net bir şekilde söylemek gerekir ki, paçavra metinler ancak paçavra adamların eline tutuşturulur. Özerk yönetim istiyorum safsatası içerisinde ayrı devletlenme anlayışını Türkiye’ye yutturacağını zannedenler, bilsinler ki gerekli cevabı alırlar. Bu topraklar böyle çok asalak çok gördü ve gereğini de yerine getirdi” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 13
  • çanakkale 8 yıl önce Şikayet Et
    e ozaman atın şu hainleri meclisten
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    dün bi cenaze gördüm bi ermeni askeri geberiyor pkk bayrağına sarıyolar... durum apaçık şekilde ortada fakat bizim zavallı cahillerimiz bunu hala anlayamıyor meselenin ne olduğunu... bunları yağlayıp parlatıp servis edenlerde var beraber iyi sallayıp pilav dağıtanda atatürkün partisiymişte özgür basınmışta falan filan
    Cevapla
  • Vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir tanım olmuş.
    Cevapla
  • gururlanmainsanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    BU ÜLKEDE KÜRT SORUNU YOKTUR BU ÜLKEDE MİLLETİNİ VATANINI SEVENLERİN SORUNU VARDIR OKULLARI,CAMİLERİ,KÜTÜPHNELERİ YAKAN ZİHNİYET NASIL SORUNU OLABİLİR BİZ HALK ADALETE GÜVENMEYE ÇALIŞIYOR BELA İSTEMİYORUZ AMA UNUTMASINLAR PIÇAK BAĞAZA DAYANIRSA ELİMİZ AĞIRDI TOKADI VURUR SÜRÜNDÜRMEYİZ DİREK AHİRETE İNTİKAL ettiririz..
    Cevapla
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    Demirtaş gider başkası gelir.Ne anlamaz insanlarsınız.bunlar marksiz ve komonist ve atayist köpeklerdir. gelde KENAN EVRENİ arama Kenan evren gibi orduda birisi olsa bu itleri ceza evlerinde ibreti alem olsun diye hepsini asardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!