AK Partililere başkanlık teklifi

Yusuf Halaçoğlu, Başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dile getirdi.

AK Partililere başkanlık teklifi
AK Partililere başkanlık teklifi
GİRİŞ 10.01.2016 17:02 GÜNCELLEME 10.01.2016 17:07
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Başkanlık sistemi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Başkanlığı kabul edelim ama bir şartla; Şimdiye kadar cumhurbaşkanlığı yapmış ve yapmakta olanların seçime katılmamaları kaydıyla başkanlığı kabul edelim. Ne dersiniz AKP'liler?" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dile getirdi. "Başkanlık sistemi, Türkiye'nin neden kurtuluşu bunu bilmiyorum ama madem ki kurtuluşu, benim de şöyle bir teklifim var" diyen Halaçoğlu, şöyle devam etti:

"Üniter yapımızı korumak ve şimdiye kadar cumhurbaşkanlığı yapmış ve yapmakta olanların seçime katılmamaları kaydıyla başkanlığı kabul edelim. Ne dersiniz AKP'liler? Bu teklifimi kabul eder misiniz?"

YORUMLAR 59
  • north25star 8 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN, Bu talebin mantıklı açıklaması ne?
    Cevapla
  • DELİ BORAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Vay be sen neymişsin böyle REİS Elhamdulillah varlığın dosta güven hasımlarına ise korku veriyor . Hani sen demiştin ya REİS ''Korkaklar asla zafer anıtı dikemezler '' İşte aynen şekil a da görüldüğü gibi ...
    Cevapla
  • salih 8 yıl önce Şikayet Et
    zırvalıyor klasik MEHAPE
    Cevapla
  • sizi gidi... 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten sizin derdiniz o. başkanlık sistemi geldiğinde MHP'li birinin seçilemeyeceğini adınız gibi biliyorsunuz. sırf Recep Tayyip Erdoğan başkan olmasın diye başkanlık sistemine karşı çıkıyorsunuz. halbuki başbuğunuzun görüşü de başkanlık sistemi idi. ne dersiniz MHP'liler....
    Cevapla
  • isil 8 yıl önce Şikayet Et
    özellikle ugraşılsa bu kadar düşülmez beya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada