Erdoğan, Davutoğlu ve Görmez Sultanahmet'te
Erdoğan, Davutoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in saldırının gerçekleştiği Sultanahmet'e giderek, Cuma namazını kılacağı öğrenildi.
GİRİŞ 14.01.2016 18:46
GÜNCELLEME 14.01.2016 18:52
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, yarın Cuma namazı için anlamlı bir yerde bir araya gelecek.
Terör bir kez daha kanlı yüzünü gösterdi. İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda 34 kişilik Alman turist kafilesinin arasına giren IŞİD'li canlı bomba kendini patlattı. Patlamayla meydanda can pazarı yaşandı. Saldırıda tamamı Alman 10 kişi hayatını kaybetmişti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Cuma namazını Sultanahmet Cami'nde kılacak.
YORUMLAR 38
-
turan 10 yıl önce Şikayet Etasıl gidin diyarbakırda kılınBeğen
-
ALİ KAYA 10 yıl önce Şikayet EtBence bu kaos ortamında Kürt kardeşlerimize, devlet memurlarına destek olmak için Surda Cizrede Silopide Yüksekovada kılmanız lazım.Beğen