AK Parti'den " Vaatler" kılavuzu

AK Parti bir ayda uygulamaya konulan çalışmalarla ilgili "1 Ayda Gerçekleştirilen Vaatler" başlığıyla kılavuz hazırlandı.

AK Parti'den " Vaatler" kılavuzu
AK Parti'den " Vaatler" kılavuzu
GİRİŞ 29.01.2016 16:06 GÜNCELLEME 29.01.2016 16:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti'nin seçim vaatlerinde ve 64. Hükümetin eylem planında yer alan, bir ayda uygulamaya konulan çalışmalarla ilgili "1 Ayda Gerçekleştirilen Vaatler" başlığıyla kılavuz hazırlandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım seçimleri öncesinde kamuoyu ile paylaştığı vaatlerin bir bir hayata geçirildiğini belirtti.

Bu vaatlerin, vatandaşlarla paylaşılmasını ve geniş kitlelerin yapılan düzenlemelerden faydalanmasını sağlamak için kitapçık haline getirildiğini bildiren Özdağ, şunları kaydetti:

HEDEFLERİMİZE YÜRÜYORUZ

"Milletimizin ekonomik ve sosyal refahını en üst seviyeye çıkarma hedefimize doğru ilerlerken, çıkardığımız yeni kanun ve düzenlemelerden, yaptığımız ekonomik ve sosyal reformlardan tüm vatandaşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, gençlerimiz, çiftçilerimiz, ev hanımlarımız haberdar olsun istiyoruz. Yaptığımız düzenlemelerle ilgili merak edilen tüm soruların cevapları bu kitapçıkta yer alacak. Bundan sonra da belli periyotlarda hazırlayacağımız kitapçıklarla vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz."

1 ayda gerçekleştirilen vaatler

AK Parti'nin "1 Ayda Gerçekleştirilen Vaatler" başlığıyla basılan kılavuzu, parti teşkilatlarına ve ilgili sivil toplum kuruluşlarına gönderildi.

Hayata geçirilen uygulamalardan nasıl faydalanacağına ilişkin bilgilerin yer aldığı kitapçıktaki vaatlerin başlıkları, konularına göre şöyle:

"Gençlere proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek. Gençlere çeyiz hesabında biriktirilen paranın yüzde 20'si oranında destek. Gençlere 100 bin lira kredi desteği. Lisans öğrencilerinin 330 lira olan bursunun 400 liraya çıkarılması. Esnafa 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği. Seracıların tarımsal sulama abone grubuna dahil edilmesi. Çiftçilere seralarının modernizasyonu için faizsiz kredi desteği. Asgari ücretin bin 300 liraya yükseltilmesi. Tüm işçi ve Bağ-Kur emeklilerine bin 200 lira verilmesi."

YORUMLAR 4
  • hasancan 8 yıl önce Şikayet Et
    Yapilan zamlari da kitapcik yapin. Gerci zamlar ansiklopedi olur
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    saçma vaatleriniz den dolayı haksızlığa uğrayan, mağdur edilen çok sayıda vatandaş var. anket şirketlerinin yapmış olduğu analizler maalesef Türkiye genelini yansıtmıyor. olası bir seçimde başkanlık sistemi getirilemez ise 2023 sadece hayal olur ve AK partide 7 Haziranda yaşanan hezimetle birlikte fetret dönemi de başlar. lütfen halkın arasına inin, milletin derdini dinleyin ve giderek uzaklaştığınız parti ilkeniz adaleti yeniden tesis edin. ülkemiz ekonomisine ileride yük oluşturacak böylesi vaatlerden de uzak durun çünkü bu millet vergiye, zam'a uzun süre katlanamaz, çünkü doksanlı yıllarda yaşamıyoruz doksanların sosyolojik yapısıyla günümüzdeki sosyolojik yapı arasında çok fark var.
    Cevapla
  • adel 8 yıl önce Şikayet Et
    bıktık yüksek vergilerden param olsa ülkeyi terkedicem.yada suriyelilerin arasına mı karışsam
    Cevapla
  • bozok 8 yıl önce Şikayet Et
    1 ayda yapılan zamları da açıklayın fahiş vergi artışlarını da
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'de bir ilk! TCG İstanbul göreve bir ay sonra göreve hazır...
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!