HDP'li Tan'dan partisine ağır eleştiri

HDP milletvekili Altan Tan , taziye çadırına ziyareti eleştirdi..

GİRİŞ 23.02.2016 11:06 GÜNCELLEME 23.02.2016 13:44
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Ankara saldırısını gerçekleştirdiği belirtilen Abdulbaki Sömer için Van'da taziye çadırı kuruldu. Bombacının cenazesini HDP ve DBP'li vekiller kaldırdı. O ziyaret CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programında HDP Milletvekili Altan Tan'a soruldu. Tan da ziyareti yanlış bulduğunu belirterek, "Bana göre de Bu tip olaylar karşısında net bir tavır sergilemek gerekir. Bu tip eylemler terör eylemleridir. Bunların kınanması lazım. Bu tip eylemleri kutsayan, doğru bulan buna prim veren kutsayan doğrudan ya da dolaysız eylemler de yanlıştır. Daha ne diyeyim. Taziye çadırına gitmek de yanlıştır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 88
  • Vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğer senin birazcık da olsa islami hassasiyetin varsa o Partide durmazsin
    Cevapla
  • İnsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi aynı, inanmayın. HDPKKnin tek amacı var o da Türkiyeyi bölmek. Altan Tan'ıda siyaset tartışma programlarında izledim, Türkiye bölünsünmü diye sorsanız , ilk üstüne atlayan bu olur.
    Cevapla
  • Sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ermenidir. Hiç müslüman kürt pkk nın destekçisi partide olurmu. Ya anası ya babası ermenidir. Yada uzaktan değmiştir ermenilik.
    Cevapla
  • HACI ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Her konuşmalarında inanç dan, islamdan fetva verircesine dem vurarken,İslam düşmanı, marksiszt bir yapılanmanın savunuculuğunu mücadelesini veren, ihanet içindeki bir terör örgütünü de destekleyen siyasi partinin içinde omuz omuza olmanızın izahatı varmıdır. Zikir başka fikir başka icraatınız bambaşka tezatlar içinde yok olun inşallah...
    Cevapla
  • kocasolak 8 yıl önce Şikayet Et
    Yarindan tezi yok hdp de senin gibi insanca dusunen arkadaslarinla yeni bir parti kurmalisin. eger siz parti kurarsaniz secim baraji indirilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama