Ensarioğlu: Kürtlerin tek dostu Türkiye'dir

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu, Emre Uslu'nun ABD'de PKK'lılar ile aynı safta bulunması hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ensarioğlu: Kürtlerin tek dostu Türkiye'dir
Ensarioğlu: Kürtlerin tek dostu Türkiye'dir
GİRİŞ 05.04.2016 15:15 GÜNCELLEME 05.04.2016 15:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

A Haber'de yayınlanan Erkan Tan'ın sunduğu Arka Plan programına konuk olan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Kürtlerin Batı’ya yakınlaşması ve Emre Uslu'nun ABD'de PKK'lılar ile aynı safta bulunması hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. “Rusya'da, ABD'de Kürtleri yüz üstü bırakır. Kürtlerin tek dostu Türkiye'dir.” diyen Ensarioğlu, "PKK'yı öldürüp bitirelim diyen Emre Uslu, şimdi PKK ile aynı safta." diye konuştu.

“RUSYA VE ABD YÜZÜSTÜ BIRAKIR”

Yalancı bahara, Rojava’daki bu statüye kimse aldanmasın. Bugün Ortadoğu’daki bu güç dengeleri, bu savaşlar, bu yapılanma içinde birileri sizi kullanır; Rusya da kullanır, Amerika da kullanır. Yarın menfaatleri doğrultusunda anlaşırlar, sizi de orada yüz üstü bırakırlar.

“KÜRTLERİN TEK DOSTU TÜRKİYE’DİR”

Kürtlerin tek bir dostu vardır dünyada: Türkiye Cumhuriyeti. Kürtlerin tek bir ülkesi vardır: Türkiye Cumhuriyeti. Türkiye’nin, AK Parti hükümetlerine kadar, Türkiye’de bir Kürt sorunu vardı. Türkiye’de Kürtlerin, bir etnik kimliğin var olma sorunu vardı. Resmi devlet ideolojisi haline gelmiş, Kürtleri yok sayan, asimile eden bir yapı vardı. AK Parti’den sonra Kürt sorununun varlığı, Kürtlerin dil ve kimliğinin önündeki yasal engellerin kaldırılması ve Kürt sorununun, şiddet üreten bu sorunun, şiddetten arındırılması ile ilgili barışçıl yöntemlerle ilk defa bir müzakere ve çözüm süreci vardır. Bütün bunları yapan AK Parti’dir. Ama bakıyorsunuz; PKK’nın, HDP’nin tek düşman olduğu AK Parti hükümeti ve bunu başlatan lideri Tayyip Erdoğan’dır.

“EMRE USLU PKK İLE AYNI SAFTA”

Örgütü öldürüp bitirmesi gerektiğini defalarca üst üste yazılar yazarak anlatıyor ve o adam bugün ‘Öldürüp bitirmek gerekir’ dediği örgütle kol kola.

 

YORUMLAR 6
  • anlayana 8 yıl önce Şikayet Et
    yanlış kelimeler Kürtlerin dostu Türklerdir ne dostu kardeşiz biz. Müslümanlığa hizmet eden herkes ile olduğu gibi. Etnik kimlik insanın ömrünün sonunda bitecek müslümanlıktan oluşan Kardeşlik Ebedi Hayatta da devam edecek İnşaallah. Onun için Şuan Bazı bölgelerimizde verdiğimiz Mücadele HAK-BATIL Mücadelesidir.Ebu Cehilin Torunlarına karşı verilen Mücadeledir.
    Cevapla
  • meheme 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın ensarioğlu lütfen korkmayın pkkhdp ye mücadele edin ihalelerle uğraşmayın menfaat peşinde koşmayın bukadar
    Cevapla
  • osmanlıserdarı 8 yıl önce Şikayet Et
    gerçek kürdler şunu çok iyi bilmeli pkk kürd eğil ermeni harekatıdır bakın son dönemlerde size verdikleri sıkıntıya yasin börü ve arkadaşları neden vahşice şehit edildi ben söylüyeyim(müslüman kürd oldukları için)eğer biz türkler faşist olsaydık yada ırkçı mhp nin oyları bugün 11 lerde kalmazdı biz ümmet çi olduğu için söylemleri o doğruda olduğu için akp nin yanındayız.sizde aklınızı başınıza alın gerçeği görün bu ülkede gerçek kürd türk kardeştir ermeni kalleştir
    Cevapla
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    Bingöl hastanesi ne durum Galip efendi senin yüzünden bız Ak Parti liler mahcup oluyoruz bu ayıbını once ört ne demek Kürtlerin tek dostu Türkiyedir ... Biz ne zamandan beri ayrı gayrı olduk haberimiz yok ...konustuğun kelimelere biraz daha özen göster...
    Cevapla
  • Analizci 8 yıl önce Şikayet Et
    AK partideki kürt kökenli vekiller daha da fazla rol almalı. Bölge halkı sahipsiz olduğunu düşünmemeli. PKK ile mücadelenin bir boyutuda kamuoyu algı operasyonu ile bölge insanını kendi yanında tutmaktır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!