CHP'li Böke ABD'de Türkiye'yi karaladı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce birçok kez yaptığı gibi CHP Sözcüsü Böke de, ABD’de Türkiye’yi şikayet etti.

CHP'li Böke ABD'de Türkiye'yi karaladı
CHP'li Böke ABD'de Türkiye'yi karaladı
GİRİŞ 10.04.2016 07:59 GÜNCELLEME 10.04.2016 07:59
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke ve FETÖ'nün gazeteci olarak lanse ettiği Amberin Zaman, New York'ta Türkiye'yi şikayet etti. 'Dünya Kadınlar Konferansı'nda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun hakaretlerini duymayan Böke, Türkiye'de AK Parti'den kurtulamadıklarını söyledi ve yardım istedi. 

GELİN KURTARIN

Böke, "Türkiye'de bu tehdidi hissetmeyen tek bir kadın bulamazsınız. Bunun sizin kim olduğunuzla ilgisi yok, kadın kimliği tek başına bu tehditin oluşmasına yetiyor" dedi. FETÖ'nün gazetesinde yazar olarak lanse edilen ve Kandil'de teröristlerin yanında çok huzurlu olduğunu belirten Amberin Zaman da, Türkiye'yi eleştirdi ve AK Parti'ye karşı bir çözüm üretilmesini istedi.

YORUMLAR 105
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    buda chp nin dışarıdan yönetildiğinin kanıtıdır türkiye düşmanları
    Cevapla
  • Tek vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne beklenir di ki zaten
    Cevapla
  • Gökhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'nın Türkiye hakkında bilgi alacağı kendine göre daha güvenilir diplomat ve bilgi kaynakları var. Bunların yalan söylediklerini onlar da çok iyi biliyorlar. Bizim aklıevveller etkilediklerini düşünürken kullanılacaklarını bilmiyorlar. Zavallılar
    Cevapla
  • m bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim için sorun yok. Ancak ulusalcı milliyetçi geçinen birtakım chp liler dert etmeli. İşte oy verdiğiniz ekip. Ya şehit kanından kürt siyaseti ya da batıya ülkemizi şikayet. Halka gitmeyi öğrendiklerinde Ak parti dikkat etsin.
    Cevapla
  • Abdulhamid Han 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar milli değil arkadaşlar.Chp de de hdp de de çoğunluk kriptolarin elinde.Yani ya kürt görünümlü ermeni yada türk görünümlü pakraduni yani yahudi.Allah bunların oyunlarını başlarına gecirsin.Kasinan sırtlarını kaşıyacak tırnak bulamasinlar İnşallah.Ya rab sen müslüman turkiyemizi muhafaza ve muzaffer eyle.Bu iblislerden ve dünyadaki diğer iblislerden koru.Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak