HDP'li Tuğluk'tan skandal sözler!

Aysel Tuğluk, PKK'nın Güneydoğu'da laikliğin teminatı olduğunu, bölgede radikal güçlerin terör örgütü sayesinde tutunamadığını söyledi.

HDP'li Tuğluk'tan skandal sözler!
HDP'li Tuğluk'tan skandal sözler!
GİRİŞ 27.04.2016 19:14 GÜNCELLEME 27.04.2016 23:03
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin grup toplantısında Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın "laiklik yeni Anayasa'da olmamalı" sözlerine yönelik "laikliğin garantisinin" HDP olduğunu söylemişti.

Tartışmaya HDP'nin eski milletvekillerinden Aysel Tuğluk da katıldı. Tuğluk, PKK'nın Güneydoğu'da laikliğin teminatı olduğunu, bölgede radikal güçlerin örgüt sayesinde tutunamadığını söyledi.

"PKK LAİKLİĞİN GÜVENCESİDİR"

Bunun terörist başı Öcalan sayesinde gerçekleştiğini söyleyen Tuğluk, "Orada bütün inançlar, bütün kültürler diyor. Ama İslam, Ortadoğu'daki etkin inanç, bunu kimse göz ardı edemez. Bölgede tarikatlar, radikal dinci gruplar oluşmamışsa, PKK ve Öcalan sayesindedir. PKK laikliğin güvencesidir." diye konuştu.

YORUMLAR 82
  • Kürdo Silo 8 yıl önce Şikayet Et
    Yav bundan sonra sizler doğru şeyler yapsanız da sizlere inanmıyoruz.! Dananın altında buzağı arama, insanda vicdan merhamet olmalı. sizler ne için yaşadığınızı bile bilmeyen insanlarsınız. elinizi vicdanınıza koyun, tabi o varsa.!
    Cevapla
  • Atakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru siz Zerdüşt iblise tapan yezitlersiniz
    Cevapla
  • fanatik 8 yıl önce Şikayet Et
    seninmi yoksa layıklığınmı
    Cevapla
  • Bitlis li 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların zihniyeti, Kürtleri dinsizleştirmetir. Siyonizm pkk yı kurarken onlara verdiği vazife Kürtlere zarar vermek ve onları dinden uzaklaştırmak. Bunlar azda olsa muvaffak olunduğu görülse de hakikata onlar Kürtleri n imanini alamazlar. Hele bir etrafina baksınlar bir sürü medrese ve tekkeler var bölgede. Çünkü Kürtlerin ruhunda iman var. Çabaları boş olduğunu bilsinler.
    Cevapla
  • Orhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu korkunç yaratık insan mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan ve Türkiye'nin ortak yemeği! En iyisi Türk mutfağından seçildi...
Bugünden tezi yok müdahale edilmezse, Ortadoğu’da büyük savaş an meselesi