MHP'deki muhalif isimler arasında kriz çıktı

MHP'de genel başkan adayları arasında yer alan Koray Aydın, Meral Akşener'in diğer adaylara haksızlık yaptığını söyledi.

MHP'deki muhalif isimler arasında kriz çıktı
MHP'deki muhalif isimler arasında kriz çıktı
GİRİŞ 16.05.2016 14:52 GÜNCELLEME 16.05.2016 15:00
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

MHP'de Devlet Bahçeli'ye karşı genel başkan adayı olan Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ, Ankara'da bazı delegelerle bir araya gelerek kurultay yapmak istedi. Ancak mahkemenin ve Ankara Valiliği'nin kararıyla kurultaya izin verilmedi.

"ÜÇÜMÜZE DE HAKSIZLIKTIR"

Kurultayın yapılmayacağını öğrenen Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ, alandan ayrıldı ancak Meral Akşener alanda kalarak mini bir miting düzenledi. Akşener'in bu hareketine tepki gösteren Koray Aydın, "Oradan erken ayrılmışız gibi bir imaj yaratılması yürütülen mücadeleye gölge düşürmek anlamına gelir. Bu üçümüze de haksızlıktır"dedi.

"ERKEN AYRILDILAR GİBİ BİR SÖYLEM DOĞRU DEĞİLDİR"

Koray Aydın, konuyla ilgili şunları söyledi;

"Elbette kendisinin ayrı bir yol izlemesi haklıdır. Anlaşılıyor ki farklı yol çizecek. Bundan sonraki çabalarına biz karışamayız, bizim ilgi alanımıza girmiyor. Toplumda yanlış anlamalara neden olmuştur, sanki biz oradan erken ayrıldığımız gibi bir imaj yaratılması hakkaniyetle, dürüstlükle, samimiyetle yürütülen bir mücadeleye gölge düşürmek anlamına gelir. Bu hem Ümit Hoca’ya, hem Sinan Bey’e hem de şahsıma haksızlıktır. Biz mutabakata uygun olarak süreci tamamladıktan sonra oradan ayrıldık. Erken ayrıldılar gibi bir söylem doğru değildir. Hakkaniyetli değildir, ahlaki de değildir."

YORUMLAR 85
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Alın birinizi vurun ötekilerine...dördünüz'den de bir cacık olmaz. Bahçeli sizi rüzgara savuracak. yok olup gideceksiniz.
    Cevapla
  • Ayder 7 yıl önce Şikayet Et
    Akşener destekleyenler iki türlü .ya bilmeden sazan gibi atlayıp zokayı tutuyorlar.ikinci gurup ise paralel tayfa cumhuriyet gazetesinde liler gibi HDP vatan hainleri toplanmış gurup.
    Cevapla
  • 1299ist 7 yıl önce Şikayet Et
    niye şaşırıyorsunuz ki? bahçeliyi satan sizi de satmış işte! ne bekliyodunuz?
    Cevapla
  • ümit 7 yıl önce Şikayet Et
    ziyaa davutoğlu devletin bekası için bıraktı.sizinkiler gibi koltuk sevdasına düşmedi
    Cevapla
  • ziya 7 yıl önce Şikayet Et
    "Me Ha Pe başka Bahçeli başka " diyenler birden Bahçelisever olmuşlar.İşinize bakın beyler,Davutoğlu neden bıraktı siz onu yorumlayın
    Cevapla
  • ahii 7 yıl önce Şikayet Et
    eee kadın arkasına anlaşılan paralel bir rüzgar almış anlaşılan
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın hükumet halk geriliyor,kongrenin olmaması Türk halkını bir daha gerdi,bir an önce bu işin bitmesi lazım,zira terörle mücadele ilk ve en önemli gündem olup,halkımızı başka strese taşınmaması lazım,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika İsrail mesajı!
CHP'li Fatih Portakal'ın mücahit Hamas ve Ebu Ubeyde hazımsızlığı: Terörist yüzünü kapatır