Çoğaltıp herkese mi gönderelim?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe’de düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Çoğaltıp herkese mi gönderelim?
Çoğaltıp herkese mi gönderelim?
GİRİŞ 09.06.2016 05:30 GÜNCELLEME 09.06.2016 05:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında “üniversite diploması” tartışmalarına ilişkin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın diplomasının kopyaları basınla paylaşıldı, internette var. Girerseniz bulursunuz, yıllıklar da yayımlandı. Sayın Rektör geçen hafta bir açıklama yaptı. Bundan öte ne yapmamızı bekliyorlar? 10 milyon tane çoğaltıp, o diplomayı herkesin adresine mi gönderelim?” dedi.

Kalın’n Beştepe’de düzenlediği basın toplantısında özetle şöyle konuştu:

EK TEDBİRLER KONUŞULDU:

Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yapılan güvenlik toplantısında bu konu etraflı bir şekilde ele alındı. Bundan sonra alınacak ilave tedbirler konusunda da detaylı çalışmalar yapıldı.

TÜRKİYE’NİN YANINDAYSANIZ...

Türkiye’ye destek açıklaması yapan ama bölücü terör örgütünün Suriye’deki uzantısıyla iş tutmaya devam eden ABD’ye bir çağrımız var. Terörle mücadele konusunda samimiyseniz, Türkiye’nin yanındaysanız bu örgütün ‘şu veya bu koluyla, şu veya bu uzantısıyla’ ilişki kurmaktan vazgeçmeniz gerekir.

YASAL SÜRE HAKKINI KULLANDI

(Erdoğan’ın ‘dokunulmazlık’ teklifini geç onaylaması) Cumhurbaşkanımız 15 günlük yasal süre hakkını kullanmıştır. Başka bir konuyla takvimlendirildiğini düşünmek çok spekülatif.

Kalın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın Tokyo’ya büyükelçi olarak atanacağı yönündeki iddialar için de  “Fidan, görevinin başındadır” dedi.  

YORUMLAR 5
  • biri 7 yıl önce Şikayet Et
    herkese değil... sadece televizyonda gösterilirse yeterli olur....
    Cevapla
  • Zeki Zeka 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımın siyasi bilgisi, siyasi dehası, siyasi görüşü ve siyasi faaliyetleri 50 Milyon K.K.daroğlu eder. Onun dar perceresinde günlük siyaseti yok yüz yıllık siyaseti var. Yaptığı işleri Hayallerinde bile göremezler. çünkü hayalleri o kadar çok değil. Daha ne diyelim.
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    bu diploma işini çıkaranların amacı bu milleti asıl gündemden uzaklaştırmak ortalığı bulandırmak, seçmenlerine gaz verip, kandırmaktan başka bir şey değil. memleketin her tarafı terörle mücadele içinde
    Cevapla
  • xray 7 yıl önce Şikayet Et
    gönderin bence diploma ihtiyacı olan varsa kullanabilir
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    yok bir örneği internette yayınlanırsa kafi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
TFF, şike iddiaları için inceleme başlattı!