Erdoğan, Mücahid Ören'le görüştü
26 ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının katıldığı NATO Zirvesi için Riga'ya giden Başbakan Erdoğan, zirvenin Genç Liderler Forumu'nda konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Mücahid Ören'le de görüştü.

GİRİŞ 29.11.2006 10:30
GÜNCELLEME 29.11.2006 10:30
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 26 ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının katıldığı NATO Zirvesi için Riga'ya eşi Emine Erdoğan'la birlikte gitti. Erdoğan çifti, havaalanından kalacakları otele geçti. Başbakan Erdoğan, daha sonra zirveye katılan devlet ve hükümet başkanları ile birlikte çalışma yemeğine katıldı. Erdoğan, opera binasında, NATO Zirvesinin Genç Liderler Forumu'nda konuşan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Mücahid Ören ile de görüştü.
Aralarında ABD Başkanı George Bush'un da bulunduğu bazı liderlerle ikili görüşmeler yapması beklenen Erdoğan, akşam saatlerinde Türkiye'ye dönecek.