Kaynak’tan Gülen’e Deccal benzetmesi

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Fetullah Gülen’in mehdiye değil, olsa olsa Deccal’a benzetilebileceğini söyledi.

GİRİŞ 06.08.2016 09:20 GÜNCELLEME 06.08.2016 09:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Meydanında demokrasi mitinginde vatandaşlara konuşan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kilis’te bir süre önce DEAŞ tarafından atılan roketlerle şehit verdiklerini ifade ederek, “Okulda öğrencimizi şehit verdik. Annemizi şehit verdik, esnafımızı şehit verdik. Aramızda bulunan muhacir kardeşimizi şehit verdik. Bizi şeref katan muhacir kardeşimizi şehit verdik. Onlarda bizim mukaddes dinimiz adına cinayet işliyorlardı. Bunlarda din adına cinayet işliyorlar. Asla her ikisinin de islamla, dinimizle mukaddes değerlerimizle bağdaşır tarafı yok. DEAŞ neyse, FETO odur. FETO neyse PKK odur. Sapkın bir din anlayışı öne süreceksiniz, size bağlıları, size inananları sizin mehdi olduğuna inandıracaksınız, ‘haşa’, sizin her gece efendimizle, peygamberimizle konuştuğunuzu insanlara ‘şah’ damarından daha yakın olduğunuzu söyleyeceksiniz, sonra bunu İslam adına yapacaksınız. Ben ibadet aşkıyla, vatanına akıllı terbiyeli eğitimde öğrenciler yetişsin diye bu yapıyı destek veren kardeşlerimize şunu söylüyorum. Bu FETO, ben asla Feytullah demiyorum. Yüce Rabbim’in en kıymetli adını Allahın adını o sapkın ile yan yana getirmemek için demiyorum. Bu sapkın FETO mehdiyle değil, Mehdi resul ile değil, olsa olsa Deccal’e benzetilebilir. Neden Deccal’e benzetilebilir, biliyoruz ya Deccal da yer yüzüne bozgunluk çıkarmak için fesat çıkarmak için yer yüzüne gelmiştir. Bunlar sadece Türkiye’de değil, yakında göreceğiz. Teşkilatlandıkları 160 ülkede bozgun çıkarmak fesat çıkarmak için varlar” dedi.

YORUMLAR 4
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bu mehdi degil deccal sozunun dogru ama hatali oldugunu soyluyorum. cunki ufak deccale hizmet edeni deccal dersen sonra buyuk deccal komitesini gorunce millet sasar ve derki hani sen boyle semistin ya. onun icin deccalin bir elemani deyin buna.deccal sadece turkiyede yerlesmis bir komite degil 160 ulkede degil dunyanin yuzde 99.9 yerlesmis durumda halende yerlesiyor.sen deccali ufak gosterirsen sonra strateji hatasi yaparsin. olmaz bu. deccalin has adamlarindan bir orgut diyeceksinizki millet ve asker polis teyakkuzda dikkatli olsun.!!!
    Cevapla
  • canturk 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaslar deccal tek gözlü olacak deniliyor ve fetönün yahudi oldugunu düşünürsek yahudilerin masonlarında sembolünün tek göz yani gören göz dedikleri tanrının gözü dedikleri üçgen ve içinde göz sembolu tek gözlü bir kurum ve kurumu temsil ederek yapılan eylemler de bence deccal masonlardır fetöde masonların izlam alemi üzerinde yöneticisi konumunda oldugundan deccal olabilme olasılıgı cok yuksektır deccal bir kişi değil bir örgüttür ve tek gözlü bir örgüt masonlardır hemde kafirdirler
    Cevapla
  • gunhan deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ tüm müslüman ülkelerde bozgunculuk çıkaracaktır. o vakit geç olacak FETÖ nün kalbinde gizlediğini anlamak için. bunu anlamamak için AHMAK olmak lazım. PAPA nın elini öpen ABD ve AB nin himayesinde yaptıklarını alt alta yaz ve gör amacının ne olduğunu.
    Cevapla
  • Isimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Orası kesin hadiste bahsedilen dercal olabilir bide su var iki yere giremiyur bir kabe iki mescidi aksa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada