Öz’ü kaçıran FETÖ’cü Akşener’ci çıktı

Zekeriya Öz’ün yurt dışına kaçmasına yardım etiği iddia edilen şahsın, Meral Akşener ve Gülen ile ilgili paylaşımları dikkat çekti.

Öz’ü kaçıran FETÖ’cü Akşener’ci çıktı
Öz’ü kaçıran FETÖ’cü Akşener’ci çıktı
GİRİŞ 18.08.2016 13:13 GÜNCELLEME 18.08.2016 13:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

HSYK kararıyla meslekten ihraç edilen savcı Zekeriya Öz’ün yurt dışına kaçmasına yardım etiği iddia edilen şahsın, sosyal medya hesabındaki MHP, Meral Akşener ve Fetullah Gülen ile ilgili paylaşımları dikkat çekti.

İddiaya göre Ordu’nun Fatsa ilçesinde otomobil galerisi bulunan iki çocuk babası M. Cüneyt K., bir yıl önce hakkında yakalama kararı çıkarılan eski savcı Zekeriya Öz’ü teslim aldıktan sonra Fatsa’dan otomobil ile Sarp Sınır Kapısı’na kadar götürdü. Zekeriya Öz, 10 Ağustos 2015 gecesi buradan Gürcistan’ın Batum şehrine geçti. Başlatılan soruşturmada Karadeniz Sahil Yolu boyunca bulunan kameraların incelenmesi sonucu Zekeriya Öz’ü götüren aracın Ordu’nun Fatsa ilçesinden yola çıktığı belirlendi. Bunun üzerine yapılan operasyonla aslen Rizeli olan ve Fatsa ilçesinde otomobil galerisi bulunan M. Cüneyt K. yakalandı. Cüneyt K., Ordu’da çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Cüneyt K. ile birlikte hareket ettiği belirlenen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan 1 şüphelinin ise halen firarda olduğu, 1 şüphelinin de ABD’de bulunduğu öğrenildi.

Kaçak savcı Zekeriya Öz’ü Sarp Sınır Kapısı’na kadar götürdüğü iddia edilen Cüneyt K.’nın MHP’li ve Meral Akşener taraftarı olduğu öne sürüldü. Cüneyt K.’nın sosyal medya sayfasında MHP ve Meral Akşener paylaşımları yaptığı, ayrıca FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen’in sohbetlerini de paylaştığı belirlendi.

YORUMLAR 12
  • HAKAN 7 yıl önce Şikayet Et
    akşener bir menfaat uğruna deccale köle oldun hain oldun. akşenerin ipi çekilmeli artık.
    Cevapla
  • Kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kendi savcisini bile elinde tutamiyor daha nediim!
    Cevapla
  • brt69 7 yıl önce Şikayet Et
    zekaria öz kaçıran kişiler bayburtta sakladılar ve buradan kaçırdılar.
    Cevapla
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede halk nasıl istiyorsa öyle yönetilir bir vaiz çakmasının demesiyle parlayanları bu millet gözünden anlamıştı zaten.Reis bunların alayına kibrit suyunu dök!
    Cevapla
  • Adınız? 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin Adın ŞAİBE olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü