Metin Feyzioğlu: Siz protokolü ne bilirsiniz?

Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu, darbe karşısında destek için Cumhurbaşkanı'nı ziyaret etti, bazı çevrelerin tepkisini çekti.

Metin Feyzioğlu: Siz protokolü ne bilirsiniz?
Metin Feyzioğlu: Siz protokolü ne bilirsiniz?
GİRİŞ 19.08.2016 11:40 GÜNCELLEME 19.08.2016 11:40
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cuntacı FETÖ'cüler karşısındaki dik duruşunu takdir ederek bunu defalarca söylemesinin ardından gelen eleştirilere tepki gösterdi:

TÜRKİYE'Yİ 24 SAATTE İÇ SAVAŞA SOKACAKLARDI

Devletin üstün menfaatini ilgilendiren konuyu, bir insana duyulan koşulsuz sevda ya da nefret üzerinden tartışamazsınız. Bunun üzerinden tartıştığı için bazıları 15 Temmuz'da ne yaşadığımızı göremiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanına gitmek suretiyle orada düşüncelerimizi, değerlendirmelerimizi doğrudan kendimize iletme imkanı bulduk. O vesileyle topluma Acaba Feyzioğlu ne düşünüyor diyenlere de o sesimizi duyurma imkanı bulduk. Ne dedik? 15 Temmuz'un ne olduğunu anlarsak her şey çözülecek. 15 Temmuz, sıradan bir darbe girişimi değildir. 15 Temmuz, darbe girişimi yoluyla Türkiye'yi 24 saat içerisinde bir kanlı iç savaşa sürükleme projesiydi. Çok bilerek söylüyorum bunu. Okuduklarıma, konuştuklarıma bizzat sahadan duyduklarıma, gördüklerime dayanarak söylüyorum.

BM ÜYESİ ÜLKELER BU İŞİN İÇİNDE

Bu bir FETÖ saldırısı değil. FETÖ'nün kullanıldığı saldırı. Bunun arkasında BM üyelerinin olduğu bile yazılacak ileride. Türkiye çöküşe geçtiğinde, bu ülkelerin Türkiye'ye ilişkin kendi menfaatlerini koruyacak planları olmadığını söyleyen saftır. BM Güvenlik Konseyi'nin Türkiye'ye müdahalesini planlayanlar var dediğimde bazı kesimler beni linç etmeye kalktı. Geldik buralara.

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

"Sonuç özel görevli mahkemelerin kaldırılmasını sağladık. Anayasa Mahkemesi bireysel başvuruları kabul etti ve bunun sonucunda yeniden görülen davalar, o her biri kaçak ya da tutuklu olan hakim kılıklıların mahkemesine düşmedi. Bu delillerle soruşturma bile açılmaz denilerek tahliye ve beraatler geldi. Gittik fena mı oldu? Ben gittiğimde bir kesimin bana linç girişiminde bulunacağını bilmiyor muydum? Biliyordum. Ama vatan söz konusuysa gerisi teferruattır. Topu gelsin, saldırsın. Ben doğru bildiğimi yaparım.

"CUMHURBAŞKANI'NA 'ZAT'I ALİNİZ' DEDİM"

Cumhurbaşkanına da bu olay sonrasında gittik. Neden gittiğimizi anlattım. Cumhurbaşkanı'na "zat'ı aliniz" denir. Onu geçiniz. Usül, erkan protokol bilmeyenler bunu söylüyor. Geçiniz. Cumhurbaşkanı televizyona çıkıp teslim oluyoruz deseydi neler olacağını izah ettim.

YORUMLAR 56
  • Aşağılayan 7 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan'dan başkasına güvenmeyen bir %50 var. Bu şahsın çark edip söyledikleri bizleri etkilemedi.
    Cevapla
  • Muttaki 7 yıl önce Şikayet Et
    Metin Tetik'e devam mesajı: Askerin darbeye aktif olarak karışmamış kısmı da ya halk yüzünden garnizondan dışarı çıkamadığı için karışamadı, ya da birçoğu maalesef ki bir bakalım gidişata dediler. Böyle bir ortamda ülkücü birinci ordu komutanı net tavır ortaya koyup CB'na ben sizi korurum istanbul'a gelin, dediğinde Sn CB ona bile size nasıl güveneceğim diye sorduğu bir ortamdan bahsediyoruz. O gün polis defalarca halka biz sizin varlığınızdan güç alıyoruz, siz çekilirseniz biz kaybederiz, dediler. Menderes'i asan paşalardan biri eğer birkaç yüz kişi meydana çıkıp idamı protesto edecek olsa biz onu asamazdık diye yıllar sonra itiraf etti.. Bu da size kapak olsun.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Feyzioğlu'nu milli duruşundan dolayı kutluyorum.Her vatandaşın her kurumun,milli duruş sergilemesi gerekir.Gün ayrışma günü değildir.Gün bir olma günüdür.Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.
    Cevapla
  • Ares 7 yıl önce Şikayet Et
    Herşey Menfaat çıkar ilişkisi
    Cevapla
  • daim 7 yıl önce Şikayet Et
    çıkarlar ve menfaatten başka hiçbir şey görünmüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok