Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit olan polis memurlarının ailelerine taziye telgrafı göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

 Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
GİRİŞ 05.09.2016 16:15 GÜNCELLEME 05.09.2016 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van, Hakkari ve Mardin'de şehit olan askerler ve bir geçici köy korucusu ile Diyarbakır ve Şanlıurfa'da şehit olan polis memurlarının ailelerine taziye telgrafı göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Van, Hakkari ve Mardin’de şehit olan 23 asker ile Geçici Köy Korucusu Yılmaz Alpsoy ve Diyarbakır, Şanlıurfa’da şehit olan Başpolis Memuru Bülent Ay ve Polis Memuru Gökhan Özdemir'in ailelerine başsağlığı telgrafı gönderdi. Erdoğan, şehitlerin ailelerine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ailelerine başsağlığı telgrafı gönderilen şehitlerin isimleri şöyle:

"Van, Hakkari ve Mardin’de şehit olan askerler Harun Parlak, Suat Petek, Aydın Eryılmaz, Gökhan Şengül, Salih Tortum, Süleyman Budak, Enes Koçak, Ali Doğukan Kılınç, Sercan Gedikli, Hulisi Emre Dilci, Hasan Yaşar, Ömer Şenel, Murat Demirci, Yunus Emre Uçar, Enes Pelit, Yunus Emre Aral, Naci Yavuz, Haşim Yenigül, Fahrettin Livçalkan, Bahri Uçuş, Kadir Çelebi, Cem Kanbur, Mansur Cansız, Geçici Köy Korucusu Yılmaz Alpsoy ile Diyarbakır ve Şanlıurfa’da şehit olan Başpolis Memuru Bülent Ay ve Polis Memuru Gökhan Özdemir."

YORUMLAR 1
  • Leyla 7 yıl önce Şikayet Et
    Recep TAYYİP ERDOGAN dikkatine , Turkiye ve Türk milleti icin bu duyarlı davranışınızdan dolayı teşekkür eder, Saglık , huzur ve sıhhat dilerim.Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!