Müezzinoğlu: Bütün kıyamet ondan sonra koptu

Müezzinoğlu, 'Her şey Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerini göstermesi sonrasında başladı. Bütün kıyamet ondan sonra koptu' dedi.

Müezzinoğlu: Bütün kıyamet ondan sonra koptu
Müezzinoğlu: Bütün kıyamet ondan sonra koptu
GİRİŞ 25.09.2016 22:24 GÜNCELLEME 25.09.2016 22:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Müezzinoğlu, Bursa merkez Gemlik ilçe belediyesi Ömer Kahraman ek hizmet binasında düzenlenen AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'daki duruşlarından ve Yenikapı'da verdikleri birliktelik mesajından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

‘ÇANAKKALE'DE NASIL BAŞARAMADIYSANIZ, BUGÜN DE BAŞARAMAZSINIZ'

"Ay yıldızlı bayrağın hak ve hukukunu korumakta nasıl canlarımızı feda etmişsek, gelecek nesillere bu inancı aktaracağız" ifadesini kullanan Müezzinoğlu, şöyle konuştu: "Her şey Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerini göstermesi sonrasında başladı. Bütün kıyamet ondan sonra koptu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, '2023'te dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olacağız. Dünyanın geleceğine karar veren masada Türkiye de olacaktır' dedi. Çok değil üç gün önce Birleşmiş Milletler'de de mesaj verdi, ‘Dünya beşten büyüktür' dedi. Bu millete diş geçiremezsiniz. Çanakkale'de nasıl başaramadıysanız, bugün de başaramazsınız.

STRATEJİK DOSTLARIMIZIN, DÜŞMAN OLDUĞUNU GÖRDÜK'

Bu süreçte dost görünen hainleri gördük. Stratejik dostlarımızın, düşman olduğunu gördük. Bu millet geleceğe daha güvenle bakıyor. Artık yolculuğumuzu daha rahat yapacağız. Artık sırtımızdaki kamburları, organlarımıza yerleşen virüsleri temizliyoruz. Daha sürecimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde de bu millete hizmet etmesi gerekirken devletin kadrolarından maaş alarak ihanete hizmet eden kim varsa o kadrolarda barınamayacak. Hepsini tasfiye edeceğiz.

"‘ALMANYA, İNGİLTERE, HOLLANDA GİBİ ÜLKELERİN EKONOMİSİ Mİ DAHA ÇOK BÜYÜMÜŞ, TÜRKİYE'NİN Mİ?'

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesini değerlendirirken dünyaya yön veren kuruluşların, yeni yeni ‘tuzaklar kurduğuna' işaret eden Müezzinoğlu, "Türkiye'nin kredi notuyla oynayarak hedeflediğimiz yoldan geri dönmemiz isteniyor. Bu kuruluşlara sormak lazım, Almanya, İngiltere, Hollanda gibi ülkelerin ekonomisi mi daha çok büyümüş, Türkiye'nin mi? Türkiye daha çok büyürken notu neden düşüyor? 3. havalimanını yapıyoruz, Osmangazi Köprüsü'nü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü açtık. Bekledikleri tek şey var, 'Recep Tayyip Erdoğan şu hedeflerden vazgeçsin' Vazgeçmeyeceğiz'' şeklinde konuştu.
 


 

 

YORUMLAR 8
  • doktor 7 yıl önce Şikayet Et
    ÇANAKKALEDE başarmadılar mı. dilimiz dinimiz geleneklerimiz hepsi batıya uygun
    Cevapla
  • mehmed12 7 yıl önce Şikayet Et
    gündemi saptırmayalım bizim ülkeden başka ülkemiz yok ölürüz teslim etmeyiz bütün dünya biliyor türkiyeyi işgal etmek isteyen 70 milyonu öldürmek zorunda bunu göze alacak olan devlett gelsin kimin nerde hamle yaptıgını görüyoruz amerika ingiltire fransa almanya üstü ortülü oyun oynamaktan vazgeçin maşalarınız bir gün sizleri yakacak devletimizde kendi halkına baksın 10 yıldır taşeron işçiye verilen sözler tutulmadı bizleri öteleyerek elinize ne geçiyor mütait aylık her işçiden 600 tl kazanıyor bu parayı mütait değil devletimize kalsın istiyoruz taşeron işçilere verilen sözü eyleme dökün dökünkü bilelim arkamızda devletimiz var
    Cevapla
  • abdullah 23 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ALLAH(c.c)'tan başka dostumuz yok O da bize yeter.Onunla aramızı iyi yapalım.başkasına gerek yok.
    Cevapla
  • mehmed12 7 yıl önce Şikayet Et
    taşeron işçi diyoruz öteliyorsunuz taşeron ve asgari ücretliye sahip çıkmasanız bizde size sahip çıkmayız
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bakanim birak siyaseti de asil isine don onu sayin basbakanimiz yapiyor emekliligi yasa takilanlar ne olacak 39 yil takilmaya devam mi etcek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...