Komisyonda 'FETÖ sever' kavgası!

Mehmet Metiner FETÖ üyelerine işkence yapıldığı iddialarının algı yaratma çabası olduğunu belirterek "Asla onlara işkence yapılmadı" dedi.

Komisyonda 'FETÖ sever' kavgası!
Komisyonda 'FETÖ sever' kavgası!
GİRİŞ 06.10.2016 14:23 GÜNCELLEME 06.10.2016 14:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Cezaevi Alt Komisyonu BAşkanı Mehmet Metiner FETÖ üyelerine işkence yapıldığı iddialarının algı yaratma çabası olduğunu belirterek "Asla onlara işkence yapılmadı. Yakalanma esnasındaki yediği tekme tokatlarla ben ilgili değilim. Ben olsaydım aynısını yapardım. Fazlasıyla yapardım. Darbecilere karşı o gece elimde silah olsaydı alnının çatısından vururdum" dedi.

Metiner bu sözler üzerine toplantıyı terk eden HDP'li Ayhan Bilgen'e "FETÖ severler" deyince Bilgen "Sizde tekme tokat severler" diye yanıt verdi. Bunun üzerine HDP'li komisyon üyeleri toplantı salonundan ayrıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • gresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    neden işkence yapilmiyorki milleti öldüreceksin yaralayacaksın bombaları patlatacaksin sonra sana birşey yapılmayacak tahliyeni bekleyeceksin oldu..kardeşim idam edeceksin edemiyorsan gözlerini oyacaksin ellerini keseceksin vatan hainlerine dinimizde af yok müsamaha yok
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir de Parti lideri çıkıp bir milyon mağdur var diyecekler. 78 Milyon mağduru görmeyecekler. Fotocuları aklamak için AYM gidecekler. Bu miller uyuduğunu mu Sanıyorlar?
    Cevapla
  • akın 7 yıl önce Şikayet Et
    Metiner bir zamanlar tam bir FETÖ severdi. Şimdi doğruyu gördü. Keşke FETÖ nün aşağılık planları ortaya çıkmadan uyarıları dinleselerdi. Ne 15 Temmuz olurdu, ne de 17/25 Aralık
    Cevapla
  • meydan 7 yıl önce Şikayet Et
    meydan geniş salla dostum
    Cevapla
  • furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    keşke yapsanız.onlar bu millete işkence çektirmedimi
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    İşkencenin büyüğü 16 temmuz sabahı olacaktı. Darbe severler o gün Batıcı hain devletlerle kadeh tutuklaşacaklardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi