Cumhurbaşkanlığı'ndan Sümeyye Erdoğan açıklaması

Cumhurbaşkanlığı, Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın koruyan aracın içerisindeki silahların çalınması olayının terörle bağlantılı olmadığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Sümeyye Erdoğan açıklaması
Cumhurbaşkanlığı'ndan Sümeyye Erdoğan açıklaması
GİRİŞ 06.10.2016 18:44 GÜNCELLEME 06.10.2016 18:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ı koruyan aracın içerisindeki otomatik ve uzun namlulu silahların çalınmasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı'ndan açıklama geldi.

5 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilirken olayın terörle bağlantılı olmadığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklama şöyle;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kızları Sümeyye Erdoğan'ın koruma aracındaki silahların çalınması konusunda medyada yer alan bazı haberlere dair bir hususun tavzihinde yarar görülmüştür. Silahların 10 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul Bakırköy'de park halindeki koruma aracından çalınmasının, bazı iddiaların aksine, terörle alakalı bir boyutu bulunmamaktadır. Bilindiği üzere 13 Temmuz 2016'da Emniyet birimlerimiz tarafından düzenlenen operasyon neticesinde çalınan silahlar, teçhizat ve mühimmat eksiksiz olarak ele geçirilmiş, olayla ilgili 5 şüpheli de gözaltına alınmıştır. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, şüpheliler hakkında hırsızlık suçundan işlem yapması da hadisenin terörle ilgili bir boyutu olmadığını ortaya koymaktadır."

YORUMLAR 7
  • Temel candan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizdeki guvenlik ciddiyeti
    Cevapla
  • adaletterazisi 7 yıl önce Şikayet Et
    bence olayin medyaya dusmesiyle korku sardi bunlari duyulmadaydi kapanip gidecekti
    Cevapla
  • Alperto 7 yıl önce Şikayet Et
    Mobese görüntülerde Herifler çalıntı araçla olay yerine o kadar kararlı geldiler ki hepimiz işkillendik.Reis böyle diyorsa,Eyvallah.
    Cevapla
  • Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    dolaylı olarak terörle ilgisi var o silahı alacak ya teröristtir yada mafyadır mafyanın da teröristten farkı olmadığına göre
    Cevapla
  • Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam onu anladikta bugun silahini caldaran korumalara canini emanet eden ne yapsin kendi emanetine sahip cikamayan kendisine emanet edilene nekadar sahip cikar orasi aşikar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı