Mehdi Eker meydan okudu: Bizi bitiremezler!

AK Parti Diyarbakır Dicle ilçe başkanı uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "Bizi öldürerek bitiremezler" dedi.

Mehdi Eker meydan okudu: Bizi bitiremezler!
Mehdi Eker meydan okudu: Bizi bitiremezler!
GİRİŞ 11.10.2016 09:11 GÜNCELLEME 11.10.2016 09:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert, ilçenin Hani yolu çıkışında bulunan kendisine ait akaryakıt istasyonunda, saat 23.00 sıralarında silahlı saldırıya uğradı. Otomobillerle akaryakıt istasyonuna gelen yaklaşık 7-8 kişilik PKK'lı bir grubun otomatik silahlarla gerçekleştirdiği saldırı sonucu Deryan Aktert, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı grubun ormanlık ve dağlık alana kaçtığı öğrenilirken, yakalanmaları amacıyla geniş çaplı operasyon başlatıldı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Deryan Aktert'in işyerinin geçen yıl da silahlı saldırıya uğradığını söyledi. Suikastla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

MEHDİ EKER'DEN TEPKİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Diyarbakır'da AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in, PKK'lı teröristlerin saldırısında hayatını kaybetmesine ilişkin, "Terör örgütü, bu tür saldırılarla, cinayetlerle AK Parti'yi bir şekilde sindirmeye, korkutmaya, AK Parti'ye vatandaşların ilgilerini azaltmaya çalışıyor ama bu nafile bir çabadır. Biz mücadelemizi devam ettireceğiz." dedi.

"DEFALARCA SALDIRIYA UĞRADILAR"

CNN Türk televizyonunda bir programa telefon bağlantısıyla katılan Eker, partisinin il ve ilçe başkanlarının, başkanlıklarının bundan önce de defalarca saldırıya uğradığını hatırlattı.

AK Parti'nin sindirilmek istendiğini ifade eden Eker, Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin, barış ve kalkınmasının teminatı olan partisinin, vizyon ve misyonuyla Ortadoğu'yu yeniden şekillendirmek isteyenlerin çalışmalarına engel olduğu için hedef alındığını belirtti.

YORUMLAR 2
  • abdi 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bu sloganların bayatladığını düşünüyorum... 28 şubat bin yıl sürecek sloganına benziyor.. nice devletler bitti... nice insanlar gitti.. nice...
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilatları hudapara devredin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!