Türkiye'nin konuştuğu olay için harekete geçti!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Seçilmiş Kadınlar ve İnsan Hakları Paneli"ne katıldı.

GİRİŞ 09.12.2016 12:07 GÜNCELLEME 09.12.2016 12:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Panel sonrası Bakan Kaya, Manisa Turgutlu'da hamile bir kadının parkta spor yaptığı sırada saldırıya uğramasıyla ilgili soruyu yanıtladı.

Kaya, "Bu olayı bende duyduğumda çok üzüldüm. İl müdürlüğümüze talimat verdim. İl müdürlüğümüz Ebru hanıma ulaştı, psikososyal destek vermek istediğimizi ilettik, konunun takipcisi olacağımızı ilettik" dedi.

"Soruşturma devam ediyor" diyen Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, "Biz konunun hukuki olarak da takipçisi olacağız. Bunu yapan kişinin ceza alması için sonunu kadar olaya müdahil olacağız" diye konuştu.



Kaya, "Bu konuda da davaya müdahil olacağız. Milletimizin içi rahat olsun, bu kişinin en ağır cezayı alması için biz de gerekeni yapacağız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 6
  • hsn 7 yıl önce Şikayet Et
    artık cezalar yeniden düzenlenmeli, başta idam cezası gelmeli fiziki suça fiziki ceza artı hapis cezası uygulanmalı bu hanımefendiyi döven eşkıya mutlaka sopa ile dövülmeli ve ağır bir hapis cezası da verilmeli
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    Psiko manyak doldu ortalık .
    Cevapla
  • Derya 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakanimizı seviyorum. Bu konuyu cozecektir.
    Cevapla
  • frt 7 yıl önce Şikayet Et
    anaysanın kişi dokunulmazlığına aykırı devletin güvencesi korumasındaki kişlere saldıır hamile olması 2 kat 6-10 yıl arası hapis
    Cevapla
  • Ayşe 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu olaylar hakikaten tuhaf.birden bi patlama yaşandı bu tarz olaylarda.enteresan ilginç tuhaf.hayırlısı bakalım,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB rakamları duyurdu! Terör örgütlerine son zamanların en büyük darbesi
Putin ve Xi Pekin’de bir araya geldi: Dikkat çeken zamanlama