Teröristbaşı Salih Müslim çark etti!

TSK'nin Fırat Kalkanı Harekatı’nda Suriye’deki terör örgütlerine ağır darbe vurması PKK’nın ülkedeki uzantısı PYD’nin Eşbaşkanı Salih Müslim’de korkuya yol açtı.

Teröristbaşı Salih Müslim çark etti!
Teröristbaşı Salih Müslim çark etti!
GİRİŞ 31.01.2017 05:02 GÜNCELLEME 31.01.2017 11:16
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Düne kadar “Türkiye Suriye batağında çok şey kaybedecektir” tehdidini savuran Müslim, şimdi diyalog arayışına girdi. 

Müslim, Türkiye’nin talep etmesi halinde diyalog kurmaya hazır olduklarını söyledi. Suudi Okaz Gazetesi’ne verdiği demeçte, DEAŞ’a karşı savaştıkları için ABD’nin kendilerine silah verdiğini belirten Salih Müslim, kendilerinin Türkiye ile hiçbir problemlerinin bulunmadığını anlattı.

TÜRKİYE İSTERSE BİZ HAZIRIZ

Türkiye ile ilişki geliştirmek istediklerini belirten Müslim, “diyalog kurmaya hazırız” mesajı verdi.

Salih Müslim, sadece Suriye’deki Kürtlerin sorunlarıyla ilgilendiklerini, Türkiye ve İran’dakilerle bir ilgilerinin olmadığını, oralarda yaşayanların kendi problemlerine çözüm üretebileceğini dile getirdi.

Suriye Hükümeti’nin Cezire bölgesinde çok sayıda güvenlik merkezi ile kontrol noktalarının bulunduğunu kabul eden Müslim buna rağmen kendileri ile Esad rejimi arasında bir ilişki bulunmadığını iddia etti.

YORUMLAR 136
  • hayati 7 yıl önce Şikayet Et
    turkiye ; pkk,pyd,ypg,ypj gibi her turlu teroristlerle kesinlikle masaya da oturmaz yan yana da durmaz.!!!! turkiye icin siz birer mikropsunuz hastaliksiniz ve gebermissiniz zombi denilen bir etten kemikten bir robot .!!! ALLAH diyorki onlarin gozleri var gormez,kulaklari var isitmez,kalpleri muhurlenmistir. yani zombi diyor zombi ... hepiniz seksiz suphesiz teslim olup tevbe ederseniz hem dunya hem ahirette mukafatlariniz olur yanliz zora girince bir muddet oyalayalim diye dusunuyorsaniz turkiye boyle oyunlara gelmez ve getirmeyizde.!!!! haddinizi bileceksiniz hak sahiplerine karsi dogru,durust,ve serefli olarak konusun demogojiye bizde yer yok.!!!
    Cevapla
  • enver 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar hep b ö y l e d i r . arkanı D Ö N M E Y E C E K S İ N ve hep bunlara karşı güçlü o l a c a k s ı n. esad kimlik bile vermiyordu.. çabuk unuttular o günleri.
    Cevapla
  • korkak 7 yıl önce Şikayet Et
    sufyan malini devlere yuklerken kacmaya plandadigi zaman, onun savasmasini istediler ve sufyana onun serefi nerede oldugunu sordular, sufyani da; seref mi, benim serefim develerimin ustundedir diye cevap verdi.
    Cevapla
  • hgjk 7 yıl önce Şikayet Et
    teröristle anlasma yok. hepiniz tarihin derinliklerine gömüleceksiniz. buz sizle anlasirsak öteki dünyada sehitlerimizin yüzüne nsl bakariz. hepiniz türk ün gücünü göreceksiniz. Allah ın ordusunun gazabi büyük olacak. bundan hepiniz nasibinizi alacaksiniz.
    Cevapla
  • once.vatan.37. 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim.bir.sabrimiz.var.sabrimizi.tasirmayin.turkiye.daha.kilicini.cekmedi...sakin.kader.deme.kaderin.ustunde.bir.kader.vardir.goklerden.gelen.bir.karar.vardir.ben.bir.kastamonulu.olarak.reisimizden.emir.bekliyorum.olmeye.herdaim.hazirim.vatan.sag.olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı