Soylu'dan Ertuğrul Özkök'e ayar üstüne ayar!

Bakan Soylu, Akçaabat'ta gerçekleştirilen "Referandum İstişare Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, Ertuğrul Özkök'ü sert bir dille eleştirdi.

GİRİŞ 07.03.2017 14:51 GÜNCELLEME 08.03.2017 09:19
Bu Habere 194 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Millete hakaret dönemleri bitti artık. O dönemler sona erdi. Millet kendi oyuyla reyiyle iddiasını ortaya koyan bir anlayışı bugün gerçekleştirmektedir." dedi.

Bakan Soylu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Başbakanımıza laf ediyorsun, dilin çok uzamış senin. Bak Sayın Başbakanımıza laf ediyorsun, senin kimlerin sözcülüğünü yaptığını biz bu ülkede biliyoruz. Çok net ve açık bir şekilde söylüyorum, neymiş, '1960'da rahmetli Menderes iktidara geldiğinde bu millet getirmiş, bu sistemle getirdi.' Nereden bu sistemle getirdi. Sen bu ülkenin tarihini bilmiyorsun. Sen bu ülkenin ne noktaya 1950'de geldiğinde, ne noktada, nasıl geldiğini bilmiyorsun. Recep Tayyip Erdoğan'ı bu millet getirdi. Sen bu ülkenin tarihini bilmiyorsun. Menderes'i başbakan yapmamak için milleti sıra dayağından geçirdiler. Tayyip Erdoğan'ı başbakan yapmamak için hapislere attılar. Sen bize bildiğimiz tarihi mi unutturuyorsun? Kimin sözcülüğünü yapıyorsun Ertuğrul Özkök?

GİT NONOŞLARLA MI BİRLİKTE OLACAKSIN...

Bilmediğin işlere karışma git Amerika'da, Avrupa'da nonoşlarla mı olacaksın, kimlerle birlikte olacaksan onlarla birlikte ol..

Edepsizliğin yeri yoktur. Kimlerle birlikte olacaksan git onlarla birlikte ol. Yazıklar olsun. Hangi ızdırabı, sıkıntıyı çektin? 10 binlerce dolar maaşlarla beraber sırçalı köşklerde hayatını sürdürdün ve bu millete hakaret ettin. Edepsiz adam. Sakın ha sakın bir daha sesini çıkarma. Yazını yazacaksan yaz, sözlerini ortaya koyacaksan koy. Bu ülkenin hangi meselesine merhem oldunuz? Bu ülkenin terör meselesine mi merhem oldunuz? Bu ülkenin ekonomik meselesine mi merhem oldunuz? Sırça köşklerde viskilerinizi yudumladınız ve bu millete sabahtan akşama kadar hakaret ettiniz. Bu milletin sabrını zorlamayın. Bu milleti sıkıntıya düşürmeyin. Bugün özgürlüğünüz, hürriyetiniz, söz söyleme hakkınız varsa 15 Temmuz'da hiç o beğenmediğiniz, hiçbir zaman da kale almadığınız, yanından geçerken de 'kokusunu duymayayım' diye burnunuzu çevirdiğiniz bu aziz milletin varlığıyla bugün ayaktasınız. Edepsizlik etmeyin."

"O DÖNEMLER SONA ERDİ"

Bakan Soylu, millete hakaret dönemlerinin artık bittiğini belirterek, "O dönemler sona erdi. Millet kendi oyuyla reyiyle iddiasını ortaya koyan bir anlayışı bugün gerçekleştirmektedir. Çok net bir şekilde söylüyorum ve şu çok nettir." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 194
  • Eyt mağduru 7 yıl önce Şikayet Et
    Halk nasılsa . Lider aynadir 15 yıldır AKP var . Lider Erdoğan var. Yerine muhteşem Süleyman yetişiyor. 15 temmuz şehit. Gazi ve Kahramanlar el ele.
    Cevapla
  • se... 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel ,müthiş...devam...
    Cevapla
  • sevenler 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın hükümet üyelerimiz dik durun dik tüm gücümüzle arkanızdayız
    Cevapla
  • Şevket atmaca 7 yıl önce Şikayet Et
    İştebu bizim tercümanımız sağol söyliyeyim iştebizin tavrımız yıllardır boğazımızda düyümlenen söz haddinizibilin Türk düşmanları
    Cevapla
  • ayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamda çok efe laf yok allaha şükür kesildi azar azar olay olmuyo kolay kolay
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil