Erdoğan: Evet diyen de hayır diyen de saygındır

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde Ankaralı vatandaşlara seslendi.

GİRİŞ 02.04.2017 14:57 GÜNCELLEME 02.04.2017 15:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde seçmene seslendi.

Referandum ile ilgili konuşan Erdoğan, "Bu Kılıçdaroğlu diyor ki, hayır diyenler terörist diyormuşuz. Kılıçdaroğlu yine yalan söylüyorsun. Evet diyen ne kadar saygınsa hayır diyen de o kadar saygındır." dedi ve ekledi; "Ancak onları uyarmak da görevimizdir."

"KİM HAYIR DİYOR?"

Erdoğan sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı; "Kim hayır diyor? Kandil hayır diyor mu, bölücübaşı hayır diyor mu? Avrupa'daki bazı liderler hayır diyor mu? FETÖ hayır diyor mu? Türkiye'den baro başkanı gidip Avrupa'da hayır kampanyası yapıyor.

Bütün bunlar hayır derken, biz milletimize iki şeyi hatırlatacağız. Bir, peygamber efendimiz söylüyor, kişi sevdiğiyle beraberdir. İki, bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. "

YORUMLAR 8
  • vatansever turuş 7 yıl önce Şikayet Et
    Akp hükümeti, ve cumhurbaşkanımız Dünyan lideri sayılır. Hasta adam denen Türkiyeyi iyileştirim koşan maratonlara katılan ülke yaptı. emeği geçen herkesten Allah cc razı olsun. Türk halkındanda Allah cc razı olsunki bu liderlerimeize destek verdik. Türk halkının görevi hep bu liderlerimize destek olmaktır. Bu ülke bizim. başka Türkiye yok. Oyum EVET
    Cevapla
  • Muhammed 7 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşı vergi yükü altında ezmekten vazgeçseniz sizden iyisi yok sayın cumhurbaşkanım ama elin gavurunun 60 bin tl ödeyerek aldığı otoya biz 160 bin ödemek isyemiyorux
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    ..Dik dur eğilme....pkk hayır diyor..
    Cevapla
  • halime 7 yıl önce Şikayet Et
    Soylemler yumusuyormu
    Cevapla
  • Metin Tetik 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayır diyeni terörist - alçak fetöcü diye isimlendiriyordunuz sayın cumhurbaşkanı. Hayır oyu çıkacak ve onların yüzlerine bakacaksınız. Bu bakımdan lafı çevirmeniz olumludur. Bulunduğunuz makamlar "keskin söz" makamları değildir. Dönülmesi gerekebilir.
    Cevapla
  • Hskm 7 yıl önce Şikayet Et
    EVET çıkacak göreceksiniz
    Cevapla
  • vvvvv 7 yıl önce Şikayet Et
    metin sizin mahalledemi hayır çıkıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray'da gönderilecek yabancılar belli oldu!
İsrailli bakan Orit Strock'tan hükümeti devirme tehdidi