CHP'li vekilden halka referandum tehdidi

CHP'li milletvekili Hüsnü Bozkurt, halka referandum tehditleri savurdu.

GİRİŞ 02.04.2017 19:13 GÜNCELLEME 03.04.2017 00:05
Bu Habere 997 Yorum Yapılmış

CHP Konya milletvekili Hüsnü Bozkurt, Uğur Dündar'ın sık sık skandallarla gündeme gelen Halk Arenası programına katılarak Türk halkına referandum tehditleri savurdu.

Sandıktan "hayır" çıkacağına inandığını belirten Bozkurt, "evet" çıkması halinde de kimsenin heveslenmemesi gerektiğini söyledi.

Aldıkları oy oranının önemli olmadığını söyleyerek halkın iradesini hiçe sayan Bozkurt, halkın kimi desteklediğinin önemli olmadığını, ülkenin sahibinin kendileri olduğunu iddia ederek büyük tepki topladı.

EVET DİYEN HALKA TEHDİT

Büyüklüğümüz aldığımız oyla ölçülemez, biz Atatürkçüyüz, Cumhuriyetçiyiz, biz devrimciyiz diyen CHP'li Bozkurt, "Sandıktan evet çıkarsa da kimse heveslenmesin. Yine Samsundan başlar, sizi İzmir'e kadar kovalarız" diyerek "Evet" diyecek vatandaşlara tehditte bulundu.

Referanduma evet diyeceklere "Sizi de 7 göbek sülalenizi de İzmir'den denize dökeriz" diye tehditler savuran CHP'li Bozkurt'un konuşması tepki çekti.

YORUMLAR 997
  • Denetçi Dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    HÜSNÜ BEY Hüsnü! İsmin güzel ama ruhun karanlık Sen aleme ibret oldun çıktın ortaya Şeklin suret-i insan ama işin barbarlık Bak! Denize yuvarlanıp düştün oltaya Gücün yeter mi ki evlad-ı fatihana Demir bilek gibi karşı durur cihana Irmak, deniz ne ki yol bulunur ummana Karadan gemileri indirir kıyıya Yanlış pazardasın satamazsın malını Anlamış ahali senin sahte balını Değil kökünü kıramazsın dalını Bu millet ki asla dayı demez ayıya
    Cevapla
  • DadaŞ 7 yıl önce Şikayet Et
    Hüsnü sen 15 temmuzda korkudan camdan sokağa bakamadım. Bu laf attığın EVET çiler caddede tankları durdurdu. Yüreği olan dediğini yapar.
    Cevapla
  • ÇARŞAMBALI 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu bilgi yoksunu , düşmanı izmirden denize dökerken sadece chp.liler vardı sanıyor galiba.lütfen ona hatırlatın orada asker chp diye değil Allah diyerek savaşıyordu .
    Cevapla
  • ibo 7 yıl önce Şikayet Et
    ben konyada bekliyorum ğelde zafer meydanında ğelde indir sıkıyorsa
    Cevapla
  • İstanbul -18 7 yıl önce Şikayet Et
    Denize dökecek adam arıyorsan direkt bağlı olduğun partinin genel merkezine git.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında