Bakan CHP İlçe Başkanlığı'nda ’Evet’i anlattı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas’ın Hafik ilçesinde, CHP İlçe Başkanlığına geçerek partililere, 'Evet'i anlattı.

GİRİŞ 10.04.2017 14:28 GÜNCELLEME 10.04.2017 14:34

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas’ın Hafik ilçesinde, CHP İlçe Başkanlığına geçerek partililere, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin demokrasiye ve milli iradeye daha uygun olduğunu ve niçin ’evet’ verilmesi gerektiğini anlattı.

Yılmaz, Sivas’ta yürüttüğü referandum çalışmaları kapsamında Hafik ilçesine geçerek ilçe meydanında vatandaşlara hitap etti. 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına değinen Yılmaz, bu ülkenin koalisyonlardan hükümet pazarlıklarından çok çektiğini belirterek cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Erbakan’ın, Başbuğ Alparslan Türkeş’in, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Turgut Özal’ın, Demirel’in hayali olduğunu ve onların bu hayalini MHP’nin desteğiyle gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yılmaz, daha sonra MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek ’hayır’ yolunda kimlerin olduğunu vatandaşlara anlatılması gerektiğini aktardı. Ardından CHP İlçe Başkanlığına geçerek partililere Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin demokrasiye ve milli iradeye daha uygun olduğunu ve niçin ’evet’ verilmesi gerektiğini anlatan Yılmaz, daha sonra esnaflarla selamlaştı ve ilçede kurulan pazarı ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı