Trump Erdoğan'ı böyle karşıladı!

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beyaz Saray'ın kapısında karşıladı.

GİRİŞ 16.05.2017 19:48 GÜNCELLEME 16.05.2017 20:44
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD lideri Donald Trump görüşmesi gerçekleşti.

Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beyaz Saray'ın kapısında karşıladı.

Beyaz Saray'da yüz yüze görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump'ın bir araya geldiği o anlar böyle görüntülendi.

YORUMLAR 56
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    20 dakikaya takılıp kalanlar yanılıyor. Çünkü bunlar görüntülü telefon ile saatlerce zaten görüşüyorlar. Ziyaretin amacı illaki siyaset ya da dünya meselelerini mi konuşmak? her ikisi seçimden zafer ile çıktıkları için birbirlerini tebrik etmiş olamazlar mı? sayın Cumhurbaşkanı hayırlı olsun ziyareti ve FETÖ elebaşısının iadesinin çabucak gerçekleştirilmesi için oraya gitmiştir.
    Cevapla
  • gurbetci 6 yıl önce Şikayet Et
    Nato demek Türkiye demek avrupanin her ülkesinde askerlik kalkti kimse askere gitmiyor dolayisiyla bugün bir isvece bakin adamlarin ikeasi var volvosu var askeri yok.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Cozumun abd.de olmadigini haila anlamadinizmi !?
    Cevapla
  • Rtebilirişini 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen çok zekisin galiba bu düşündüklerini reis te biliyor ama abd ye bunu söylemek için gitmedi karşınızda eski Türkiye yok onlarda bunun farkında abd ye rest çekmeye gitti silahlı ypg yi çekin demeyi gitti çünkü usülen sonuçlarına katlanırsınız dedi onların anlayacağı dilden konuştu siyaset böyle birşey chp gibi lafla olmuyor icraatla oluyor.chp nin siyaset yapmak için siyaset yaptığını herkes bilir rte siyasete yeni boyut kazandırdı.Bak dünya önünde diz çöküyor Türkiyenin kaybedilen imajı Reis topladı.nereden nereye geldik
    Cevapla
  • a.cola 6 yıl önce Şikayet Et
    o ,ne gurban benim turkce kotu de seninki daha kotu.bu na sevimdim.isde
    Cevapla
  • Büyükresimbak 6 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında unuttunuz clintonun eceviti koltuk başında oturarak tepeden aşşağı bakarak küçümsemesini o pozisyonda 5 saat konuşsa ne olur şimdi T.C cumhuru kapıda karşılıyor ne farkı var dersen biri kapıda karşılanıyor 5 saatlik konuşmayı 20 dk indirgiyor çünkü DERSİNE ÇALIŞIYOR MESELELERİN PÜF NOKTASINA DEĞİNİYOR DETAYLA UĞRAŞMIYOR ASIL TIRNAK BASILMASI GEREKEN NOKTAYA DEYİNİYOR ÇÜNKÜ O REİSİ OSMANLI
    Cevapla
  • a.cola 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc,TC nin,reisi ni korusun,Rabbim RTE cogaltsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!