Beşiktaş Belediyesi'ne ilan soruşturması

İçişleri Bakanlığı, Beşiktaş Belediyesi hakkında 19 Mayıs soruşturması başlattı.

Beşiktaş Belediyesi'ne ilan soruşturması
Beşiktaş Belediyesi'ne ilan soruşturması
GİRİŞ 20.05.2017 17:48 GÜNCELLEME 20.05.2017 18:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İstanbul Valiliği, İçişleri Bakanlığının, Beşiktaş Belediye Başkanlığı hakkında 19 Mayıs ile ilgili, toplumu tahrik edici ve kamu düzenini bozan gazete ilanı ve diğer eylemleri nedeniyle soruşturma başlattığını bildirdi.

YORUMLAR 21
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar doğru hamleler değil ve olmadığını yakın gelecekte herkes görecek, malum ilanı bende gördüm, valiliğin aldığı kararı eleştirmenin ötesinde bir şey yok, artık başkanlık sistemine geçildi, valiliklerin ve diğer idari makamların kraldan kralcı tavırları sadece hükümetin işlerini zorlaştırır, iki sene sonra cumhurbaşkanlığı seçimi var ve seçimin cepte olmadığı referandum sonuçlarından anlaşıldı, bu süreçte ufak tefek sebeplerle toplumun farklı kesimlerinde tedirginlik yaratan uygulamalara imza atmak başkanlık seçimini bilinçli baltalamaktır..
    Cevapla
  • Ata 6 yıl önce Şikayet Et
    FetÖ hala içimizde şu Saçmalığı bak 19 mayıs bile batıyor Fetöye ye ve cemaatler e . Derhal soruşturma açanlar Fetö soruşturmasından içeri atılmalı
    Cevapla
  • Yeniçeri 6 yıl önce Şikayet Et
    İnanın şu CHP li belediyelerin birkısmı halkı kışkırtmak ve halkı ayrıştırmak için elinden geleni yapıyorlar. Ülkede OHAL olmasına rağmen bu drsizlikleri bunlar nasıl yapabiliyorlar. Devleti yönetenlere karşı bunlar nasıl tavır alabilirler. Bir başkan bukadar militanca hareket edrbilir mi. Lütfen baglı bakanlık bunlara bu kadar yüz vetmesin. Yoksa bunlar HDP li hendekçiler gibi hareket etmeye başlarlar. Çok geçmeden gereği yapılıp görevden uzaklaştırılmalıdırlar.
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşta bu tip işler olmasa şaşarım.
    Cevapla
  • tatar 6 yıl önce Şikayet Et
    acilen adana ,izmir,tunceli,çankaya,beşiktaş,ısparta,zonguldak belediyelerine kayyum atanmalı...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: Yeni harita yayımlandı!
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu