Avusturya yasaklamıştı! Bakan 'Hodri meydan' dedi

Avusturya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 15 Temmuz etkinliğine katılmasına izin vermediğini açıklamıştı. Bakan Zeybekci Avussturya'ya gideceğini açıkladı.

Avusturya yasaklamıştı! Bakan 'Hodri meydan' dedi
Avusturya yasaklamıştı! Bakan 'Hodri meydan' dedi
GİRİŞ 12.07.2017 11:31 GÜNCELLEME 12.07.2017 13:02
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, bu ay içinde Avusturya'yı ziyaret edeceğini açıkladı. Avusturya Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 15 Temmuz etkinliğine katılmasına izin vermediğini açıklamış, iki ülke arasındaki ilişkilerde gerginliğe neden olmuştu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Katar Ekonomi Bakanı El Tani ile görüşmesinin öncesinde yaptığı açıklamada Türkiye'nin bugüne kadar 197 kargo uçağı, 16 TIR ve bir gemi ile Katar'ın günlük ihtiyaçlarını tedarik etti

Zeybekci, "Bundan sonra da Katar'ın günlük ya da uzun vadeli ihtiyaçların giderilmesine devam edeceğiz. Katarlı bakan ile yıl sonuna kadarki ve uzun vadeli
ekonomik yol haritamızı görüşeceğiz." Ablukaya rağmen Katar'ın gerek deniz ve kara yolu ile ticareti hiç bir aksamaya uğramadan devam etmektedir" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 7
  • hani 6 yıl önce Şikayet Et
    syn zeybekçi iki gün önce öyle bişey yok diye açıklama yapmıştı. bu açıklamayla kendini yalanlıyor.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    olacak yine avrupada calisan iscilere olacak,istenmeyen bir ülkeye gitme israrari ise ,hollandadan bayan bakanin apar topar sinirdisi edilmesinin tekrari olacaktir. 40 yildir avrupadayim henüz herhangi bir ülke bakaninin sinirdisi edildigine sahit olmamistim,avrupa türkiyeyi defterden silmis , israr etmenin anlami yok.
    Cevapla
  • Ceyda 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten yeter yani. Önce Hollanda şimdi Avusturya. Adamlar sizi istemediği halde niye inatla gidip gerilim yaratıyorsunuz? Biraz saygın olun, bu kadarda paçavra edilecek bir ülke değiliz...
    Cevapla
  • Hasan S. 6 yıl önce Şikayet Et
    Deccalin ordusu ile mücadele etmek senin için mesele değil mi? Kabuğuna çekil mi diyorsun. Dünyayı yönetmetecek yeni düzen için mücadele etme otur uturduğun yerde mi diyorsun?. Yazıkkk t-yazıkkkk. Halen meseleyi idrak edememiş korkak gibi davranıyorsun. Hani 1 Türk Bütün Dünyaya bedeldi. Hani 90 yıldır bunlaı-rı sadece şiir olarak mı okudun yoksa. Ne korkakmışsınız meğer.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapan arkadaş bakanlarımız liseden univ. hemen sonra bakan olunmuyor emeklerının karşılıgı sonunda bakanlıgı hak ediyorlar. bu şekilde kararlar alıyorlarsa vardır bir bildikleri, bize düşen de millet olarak onları desteklemek. son olarak çok şükür türkiye şu an iyi durumda oldugu için bukadar ülke üstümüze geliyorlar, sizde lütfen elin adamlarını değilde bizim devlet büyüklerimizi savunabilir veya bunlara kafa yormayabilirsiniz
    Cevapla
  • Tayfun Bora 6 yıl önce Şikayet Et
    milyonlarca soydaşımızın yaşadığı ülkelerde onların temsil edecek biri gidemeyecek mi yani. bu insanlar oy kullanıyorlar yani halen vatanımızda söz sahibi. onlarla görüşmemizi engellemeleri durumunda aman strese gerek yok gitmeyiz olur biter demek darbe gecesi evinizden çıkmayın diyenlerle aynı kafada olmakla aynı şeydir.
    Cevapla
  • Sakaryalı Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan siyaset Batı medeniyetinin!!! olmadığını göstermek olmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferrari en güçlü otomobilini tanıttı! 820 beygirlik canavar! Fiyatı inanılmaz
Bakan Bayraktar duyurdu! 2 cansız beden daha ulaşıldı