Senaryocu Avrupa'dan Erdoğan'a bir rakip daha

Batı medyası Türkiye'de yapışacak 2019 başkanlık seçimleri için şimdiden algı operasyonuna başladı.

Senaryocu Avrupa'dan Erdoğan'a bir rakip daha
Senaryocu Avrupa'dan Erdoğan'a bir rakip daha
GİRİŞ 17.07.2017 11:24 GÜNCELLEME 17.07.2017 11:25
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Türkiye'de her seçim öncesi istedikleri haberleri yapıp, oluşturdukları algıyla istediği siyasetçinin seçilmesini sağlıyorlardı. İngiltere'nin ünlü dergilerinden The Time yine aynı misyonla yayınlar yapmaya başladı. Ancak Batı medyasının bugüne kadar çıkardığı isimlerin hiçbiri seçim kazanamadı. 

KİMLER GELDİ, KİMLER GEÇTİ

Ne isimler geldi geçti... 'Erdoğan'ın karşısındaki en güçlü aday' dendi bir zamanlar Selahattin Demirtaş için.'Ekmeleddin İhsanoğlu'na müthiş destek' manşetleri de unutulmadı. Emine Ülker Tarhan'lar, Şafak Paveyler ve diğerleri... Neredeyse son 10 yılda 15 adayı, Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında parlatma görevini Batı medyası ve onun içerideki temsilcileri üstlenmişti, hepsi hüsrana uğradı. Sıra Meral Akşener'de. 

AKŞENER'İ PARLATMAYA BAŞLADILAR

MHP'den ihraç edildikten sonra kendisine yakın isimlerle birlikte yeni bir parti kuracağını açıklayan Meral Akşener, İngiliz basınında 'Demir Kadın' olarak anıldı. Time dergisi, Akşener'in 'Erdoğan'a meydan okumaya hazırlandığını' yazarak, Türkiye Cumhurbaşkanı'nın yeni rakibi olduğuna işaret etti.

Time dergisi 'Dişi kurt, She - wolf' manşetleri attığı Meral Akşener üzerine yayınladığı analizde, 2019 seçimleri için Akşener'in Recep Tayyip Erdoğan'ın en güçlü rakibi olduğu vurgulandı. Dergi,deki yazıda Akşener’den ''demir lady'' diye bahsedilirken, Erdoğan’ın önümüzdeki seçimlerde en güçlü rakibi olacağı belirtildi. 

YORUMLAR 75
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu muhalefet karınca sürüsü gibi dağılıyor. Reise bakında birlik beraberlik görün. Erdoğan yıllardır demir gibi dimdik ayakta! Sonraki secimlerde %80 oyla başkanımız Erdoğan olacaktır görün bakın. Yakında %100 oy alırsa reisimiz hiç şaşırmam. Halkımız bilinçlendikçe, eğitim seviyemiz arttıkça oylarımız hızla yükseliyor. Erdoğan aşkıyla yetişen yeni nesil de geliyor arkamızdan. Tüm Dünya bizi hayranlıkla izlemeye devam etsin!
    Cevapla
  • Yusuf DURSUN 6 yıl önce Şikayet Et
    Merala kimse oy vermez kimden oy alacakki
    Cevapla
  • Serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he:))
    Cevapla
  • börü 6 yıl önce Şikayet Et
    he canim he
    Cevapla
  • Saim çakır 6 yıl önce Şikayet Et
    Batı ve şeytan amerikanın beslemeleri bu ülke artık hiçbir hain ve alçağa yem olmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"