AK Partili vekilden 'Ahmet Şan' tepkisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, ByLock kullandığı gerekçesi ile gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın serbest bırakılmasına çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 22.08.2017 16:53 GÜNCELLEME 22.08.2017 17:19
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın serbest bırakılmasını Twitter üzerinden paylaştığı mesajlarla eleştirdi.

Külünk mesajında, "Millet adına soruyorum. Bylock’tan gözaltına alınan bu şahıs neden sonra serbest bırakıldı. Bu şahsı koruyan mı var?" diye sordu.

İŞTE KÜLÜNK'ÜN O PAYLAŞIMLARI

“Konya'da olup bitenleri millet çok iyi takip ediyor. Kim kime hangi baskıları uyguluyor, kim kimi niçin koruyor. Hepsini millet biliyor. Adalet ve güvenlik bürokrasisine milletin çağrısıdır, ‘Konya'da kimin akrabası kimin iş ortağı olduğuna bakmayacağınızdan emindir milletimiz.’ Millet bu tip cümleler duymaktan bıktı artık, ve yeter diyor. Kim olursa olsun hesabı sorulacaktır. Şahsi ikbal milletin kaderinin önüne geçemez. ‘O, onun yakını, bu, bunun ortağı, bu, şunun akrabası, bu, bunun arkadaşı’ cümlelerini millet duymak istemiyor. Ve gereğinin yapılmasını istiyor. Ellerindeki para gücü ile Konya'daki Fetö yapılanmasının işbirlikçi ayağı yerel medya üzerinde konunun konuşulmaması için baskı yapmayın. Futbol'da Fetö yapılanmasının mutlaka üzerine daha güçlü gidilmeli. Temiz futbol için futbolun bağırsakları temizlenmeli.”

GÖZALTINA ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILMIŞTI! 

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 21 Ağustos'ta akşam saatlerinde düzenlenen operasyonla 'ByLock' kullandığı gerekçesiyle 'FETÖ' soruşturması kapsamında gözaltına alınmış, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR 23
  • Bomba 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Külünk, suçlu ile suçsuzu ayırmada başarılı olmak için çalışmalısınız. Çok fevri çıkışlarınız oluyor, altı boş olduğu için netice alamıyorsunuz, bu durumun farkında olmanız gerekir.
    Cevapla
  • Bomba 6 yıl önce Şikayet Et
    Gücünüzü kullanın, her yerde adaletin tecellisi için çalışın.
    Cevapla
  • serkan güngör 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın vekil size gelen bilgiler doğru ancak eksik.Dışarda dolaşanlar var bir ara yazıverin lütfen
    Cevapla
  • ddd 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimler kimleri koruyor sayın kulunk bi haberiniz olsa..
    Cevapla
  • akıncı 6 yıl önce Şikayet Et
    anayasaya göre memur işi yapan kişiler aynı işi yapıyor demektir fakat 5000 tane geçici İmam alınarak at gibi koşturulur Ramazanda 1400 liraya çalıştırılıp şimdi kulak ardı edilmeye çalışılması da gerçekten millet Buna da dur demesi lazım ve millet bu gibi geçici alımlardan da biktı Sayın vekilim Onun için biz de bu davaya Gönül veren kardeşleriniz olarak sizden Umut olmanızı diliyoruz Saygılarımla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu