Karamollaoğlu FETÖ'den tutuklu ismi ziyaret etti!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mustafa Yaman'ı tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinde ziyaret etti.

GİRİŞ 30.08.2017 16:00 GÜNCELLEME 30.08.2017 16:24
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Ziyaretin ardından kapıda toplanan kalabalığa ve gazetecilere açıklamada bulunan Karamollaoğlu, "Tutuklanan insanlar derinlemesine inilmeden tutuklanırsa, ülkede bir adalet sıkıntısı var manasına gelir" dedi.  

"ÜLKEDE ADALET SIKINTISI VAR DEMEKTİR"

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Mustafa Yaman'ı gayet iyi gördüğünü söyleyen Karamollaoğlu, "Onun moralinin yüksek olması bizi sevindirdi ama bir tutuk evinde bulunması da ister istemez hepimizi üzüyor. Tutuklanan insanlar derinlemesine inilmeden tutuklanırsa, ülkede bir adalet  sıkıntısı var manasına gelir" diye konuştu.  

 

YORUMLAR 111
  • zafer 6 yıl önce Şikayet Et
    Recep tayyip erdoğan neden parti kurduğu belli oluyor. saadette kim kiminle belli değil.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    oynak parti olmuss saadet
    Cevapla
  • çaki 6 yıl önce Şikayet Et
    kendilerinden olmayanlara bir bardak suyu bile çok görürler.insan acından ölcek olsa bir parca ekmek vermezler.insanları küçük görürler.kendilerinden olmayanın selamını bile almazlar.bu saadetten uzak durun eger içlerine girdiyseniz hayatınız bitmiş demektir hertürlü kötü çirkin ittifaka açıksınız demektir hainlik derecesine bile getirirler sizi uzak durun saadetten.ismi saadet sadece
    Cevapla
  • ersan 6 yıl önce Şikayet Et
    adamlar chp nin kanalına çıkar, chp ile aynı oyu verir, fetöyü ziyaret eder oldu. demek işleri din değil hükümet düşmanlığı
    Cevapla
  • yakup yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    olduğuna chp ağzı ağzı kırılasıca
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi