Milli Gazete: Zina yasaklansın

Müftülere nikah yetkisinin verilmesinden sonra Saadet Partisi kanadı yeni bir tartışmayı daha gündeme getirmeye çalıştı.

Milli Gazete: Zina yasaklansın
Milli Gazete: Zina yasaklansın
GİRİŞ 20.10.2017 09:53 GÜNCELLEME 20.10.2017 10:03
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Müftülere nikah yetkisi veren kanun tasarısı, CHP ve HDP'nin muhalefetine rağmen Meclis'ten geçti.

CHP tarafından Anayasa Mahkemesi'ne taşınacak olan kanun tasarısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayından sonra Resmi Gazete'de yayınlarak yürürlüğe girecek.

SAADET'İN GÜNDEMİ

Konuyla ilgili tartışmalar devam ederken Saadet Partisi'nin gazetesi olarak bilinen Milli Gazete, farklı bir konuyu gündeme getirdi.

ZİNA SUÇ SAYILSIN

Müftülere nikah yetkisi verilmesini olumlu bir adım olarak gören gazete, zinanın aile yapısını bozduğunu bu yüzden zinanın suç sayılması gerektiğini yazdı.

YORUMLAR 38
  • AnadoluÇobanı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim Allah insana günah işleme özgürlüğü vermiş. Sen kul olarak vermiyorsun. Herkes müslüman veya dindar olmak zorunda değil. Tesettürlü kardeşlerimizin o şekilde çalışmasına, okumasına izin verilmediğinde siz nasıl laik sisteme öfkelendiyseniz, zina yapan (ateist, müslüman, hristiyan ne olursa olsun...) insanların bu özgürlüklerini kendi inancınıza göre kısıtlarsanız onlardan farkınız kalmaz. Biz Allah rızası için yapıyoruz diyebilirsiniz ama inanmayan adam bunu hoş görür mü? Veya günahı benim boynuma diyen adam buna rıza gösterir mi? Herkes istediği gibi yaşamalı. Biz kendimize bakmalıyız. Zina istemeyen kendisi yapmasın. Başörtüsüne karşı olan kendisi takmasın.
    Cevapla
  • Gakkoş 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainlikte suç ama sen bunun hesabını vermedin. Ayrıca Bunları söyleyecek son kişi sensin.
    Cevapla
  • sea 6 yıl önce Şikayet Et
    zina suç sayılsın? bu yobazlıktan baska bir sey değildir. Kimsenin özeli kimseyi ilgilendirmez. Herkes istedğidini yapmakta özgürdür. Zina dince haram diyorsak allah özgür iradeyle seçimi destekler. kime ne benim ya da onun günahından. beni sen o bu değil bir tek yüce Allah yargılar. Hiç birimiz anadan doğma temiz değiliz.
    Cevapla
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    iyide aga kankan kemalle biraraya gelince bu konuyu onada bi aç bakalım
    Cevapla
  • Sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu siz iktidarsınız siz niye açmadınız ? Daha geçen Binali Yıldırım Kılıçdaroğlu ile görüştü evelsi gün Numan Kurtulmuş ile Kılıçdaroğlu güvercin uçuyordu biz iktidar olduğumuzda kimseye sormayız
    Cevapla
  • eren 6 yıl önce Şikayet Et
    zina ve fuhuş toplumun yapısını ahlakını bozuyor kesinlikle suç sayılsın mantıklı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı