Kılıçdaroğlu'na şok! Erdoğan'dan bir hamle daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanları sonrası bir kez daha harekete geçeceğini söyledi.

GİRİŞ 29.11.2017 16:58 GÜNCELLEME 29.11.2017 17:19
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Orman ve Su İşleri'nin toplu açılış töreninde Kılıçdaroğlu'nun iftiralarına çok sert cevap verdi ve aile fertleriyle beraber ayrı ayrı dava açacağını söyledi.

Dün, şahsımın ve iddialarla ismi geçen arkadaşlarımızın avukatı bir açıklama yaptı. Bu açıklamada iddialar yalanlanarak belge olduğu öne sürülen kağıtların derhal savcılığa verilmesi, medya ile paylaşılması çağrısında bulunuldu. 1 saat öncesine kadar, henüz bu yönde gelişme olduğunu duymadık dediler. Aynı çağrıyı tekrarlıyorum. Madem belgelerin elinde olduğunu söylüyorsun, kürsüden sallamayı bırak. Milletimizle ve ilgili mercilerle paylaş. Git savcılığa teslim et. Bugüne kadar o kürsüden salladığın her kağıt ya yalan ya yanlış çıktı. Bizim için önemli olan şahsımıza ve ailemize yapılan saldırının cevapsız kalmamasıdır. İsimlerin çoğu 30-40 yıldır önemli işler yapmış iş adamlarıdır. Tayyip Erdoğan belediye başkanı değilken de bu insanlar işlerle uğraşıyordu. 



HİÇBİR ZAMAN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜM OLMADI

Bu zat önce şahsımın, çocuklarımın, eniştemin, dünürümün, eski özel kalem müdürüm diye iddia ettiği o şahıs benim hiçbir zaman özel kalem müdürüm olmadı. Zerre kadar sende şahsiyet varsa, Mustafa Gündoğan bana ne zaman özel kalem müdürlüğü yapmış ispat et. Edemezsen de durma artık çekil git. Bu zat bir iş adamıdır. Bir şirkete milyonlarca dolar para gönderdiğini iddia ediyor. Yurt dışında şirket ismi verip rakamlar zikretti. Ticaretle uğraşan birisi yurt dışında da şirket kurar, alır satar, Para havale eder, havale alır. Bunları anlatmanın zorluğunu elbette biliyorum. Bu 5 isim asla o şirkete ve yere para göndermiş de değil. Mevcut şirketlerini satmaları sebebiyle onlara para geldi. Oraya da para gitmedi. Bu yapılan işlemlerde hiçbir sorun yoktur.

YURTDIŞINA GİDEN TEK BİR KURUŞ YOK

Belki anlamamış diye bir kez daha tekrarlıyorum. Yurtdışına giden tek kuruş yok. Dolayısıyla bu zatın söylediği yalan mı? yalan. Bu zat bir kez daha müfteri durumuna düştü mü? Düştü. Peki yüzü kızaracak mı? hiç sanmıyorum. Maşallah kendisinde manda derisi gibi yüz var. özür dileyecek mi? gereğini yerine getirecek mi? bugüne kadar yapmadı, yapacağını da sanmıyorum.

YENİDEN DAVA AÇACAĞIM

En insani konulara bile böyle yaklaştığına göre, diğer hususlarda da kafayı bozmuş olmasına şaşırmamak lazım. 1 yaşına girmemiş torununu utanmadan nasıl SSK'lı yaptığını, devleti nasıl zarara uğrattığını unutmadık.  Şu anda 5 kişilik ismi geçen kardeşlerim, dünürüm, diğer ismi geçen arkadaşlarımız davalarını açacaklar. Yakasından bu adamın düşmeyecekler. Yargıda bu hak aranacaktır. Ben de ayrıca tekrar buna yeniden bir dava açacağım. Hukukta hakkımızı yeniden aramanın peşinde olacağım.

YORUMLAR 35
  • Nuri 6 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar reisie guveniyoruz kagit paçavraları bizi etkilemez
    Cevapla
  • özgür 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle bağırmanın anlamı yok. dava açacağına siyasetten silmeye çalış. akp gurubuna talimat ver araştırma önergesi versinler. bu işler araştırılsın eğer böyle bir şey olmamışsa yakınlarınız hakkındaki söylenenler yalansa bu millet kılıçdaroğlu'na gereken cevabı verir ve onu sandığa gömer. ama ya doğru çıkarsa o zaman ne olacak.
    Cevapla
  • ibo 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu laf olsun torba dolsun diyooooooooor.REİS
    Cevapla
  • hmd 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin dış düşmanlarına gerek yok. İçerideki CHP yeterince bu işi başarıyor!
    Cevapla
  • Halks 6 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu yalan olduğunu biliyor. Amaç basında Türkiye aleyhinde AB ve Abd nin, TC düşmanlarının kullanacağı Malzeme olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!