Erdoğan: Yeter artık fena fırçalayacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili milletvekilleriyle grup halinde ikinci kez kapalı toplantı düzenledi.

GİRİŞ 01.12.2017 09:44 GÜNCELLEME 01.12.2017 12:36
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 ilden 51 AK Parti milletvekili ile parti genel merkezinde buluştu . Yaklaşık 3 saat süren toplantıda 21 vekil söz istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu toplantıda yaptığı ve gündemde yer alan Reza Zarrab davasıyla ilgili açıklamaları medyada geniş yer bulsa da toplantının gündeminde milletvekillerinin seçildikleri şehirlerde yaşadıkları sorunlar vardı. Erdoğan da karşılıklı olarak kendi gözlemlerini dile getirdi.

"AĞRI'YA GİTTİĞİMDE FENA FIRÇALAYACAĞIM "

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağrı'da 10 yıldır süren bir hastane inşaatının uzamasına sitem etti, "Ağrı'ya gittiğimde bunun hesabını soracağım, fena fırçalayacağım." dedi.

HEDEF EĞİTİMSE 'VUR GEÇ' TAVSİYESİ

Öte yandan bir milletvekili köylerde atıl durumda olan okulların kullanımı için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan izin alamadıklarını söyledi. Bir başka vekil, "Ne izni, vur geç, izin sonradan gelir." tavsiyesinde bulundu. Erdoğan da "Bak doğru söylüyor." diyerek bu tavsiyeyi destekledi.

HANGİ ŞEHİRLERİN MİLLETVEKİLLERİ KATILDI

İlk toplantıda Adıyaman, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Bartın, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Giresun, Iğdır, Kırıkkale, Konya, Trabzon, Mersin, Zonguldak illerinden seçilmiş isimler yer aldı.

YORUMLAR 41
  • Ercis 6 yıl önce Şikayet Et
    Biri sayın Cumjurbaskanimiza Erciş devlet hastahanesini n de 7/8yıl dır bitmediginin bilgisini verse
    Cevapla
  • misafir6 6 yıl önce Şikayet Et
    şu milletvekilleri ona buna referans verip işi bulandırmasınlar da başka bir şey istemeyiz. danışmanlarının, il başkanlarının çocuğu ya mimar ya avukat işleri güçleri ticaret. kısaca gölge etmesinler başka ihsan bize biraz fazla.
    Cevapla
  • serdengeçti 6 yıl önce Şikayet Et
    herșeyi Reis ten beklemeyin başkanı vekili gördünüz mü el pençe divan durmayín yapışın yakasına ,yapmadı mı peşini bırakmayın ,dertsiz insan yok şu ülkede .herşey 4 4 lük olursa neyle imtihan olacaz.
    Cevapla
  • zeynel yetgin 6 yıl önce Şikayet Et
    ah liyakat ah.çok sorunu çözdük ama bunda takıldık.
    Cevapla
  • Emre 6 yıl önce Şikayet Et
    Enerjisaya elekrik ihakesi verildi her gün elektrik kesiliyo ve eşyalarımız yandı, aradığımızda arıza diyolar. Gününirlik dandik parcalarla günü kurtarıyolar. Enerjisadan ihale alınsın ve ceza verilsin
    Cevapla
  • İso 6 yıl önce Şikayet Et
    Mahkemeye verin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi