Hükümetten Hollanda'ya 1915 tepkisi

Hollanda Parlamentosu'nun 1915 olaylarıyla ilgili aldığı skandal karara bir tepki de Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan geldi. Bozdağ, 'karar yok hükmündedir' dedi.

Hükümetten Hollanda'ya 1915 tepkisi
Hükümetten Hollanda'ya 1915 tepkisi
GİRİŞ 23.02.2018 20:13 GÜNCELLEME 23.02.2018 20:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Hollanda Parlamentosunun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu, utancı ve ayıbı yoktur." değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Hollanda Parlamentosu'nun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu, utancı ve ayıbı yoktur. Hollanda Parlamentosunun iftira kararı, Türkiye için yok hükmündedir. Türk tarihinin hiçbir döneminde soykırım suçu,utancı ve ayıbı yoktur. Tarihi kayıtlar ve arşiv belgeleri, bu hakikatin şahididir. Tarih, arşiv kayıtları ve hakikat, parlamento kararlarıyla asla değiştirilemez."

YORUMLAR 3
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    hollanda gecmisine baksin bi endenonozyada diri diri adamlari timsahin onlerine atiyorlardi cani herifler
    Cevapla
  • t.c 6 yıl önce Şikayet Et
    hollandalilar olarak siz degilmisiniz bosnada soy kirima canak tutanlar.utanmazlar.
    Cevapla
  • Aydın 6 yıl önce Şikayet Et
    Neye dayandırılarak bu karar alınmış orasını bi açıklasalar daha mantıklı olur. Adil kararların ıspatı ve tarafsız yargılanması gerekir. Suçluya herzaman kendini savunma hakkı verilmesi lazım. Dolayısıyla bu karar siyasi önyargı içeriyor. Ama Türkiye bu karara aşırı derecede karşılık vermesi fuzuli. Eğer Türkiye bu karara alet olursa, tamda onların istediği olur. Çünkü onlar bu kararla Türkiyenin motivasyonunu bozmak istiyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü