Mel Gibson Erbakan için mi geliyor?

Başında Milli Görüş'ün tarihi lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın bulunduğu Erbakan Vakfı, Necmettin Erbakan'ı anma programları düzenleyecek.

Mel Gibson Erbakan için mi geliyor?
Mel Gibson Erbakan için mi geliyor?
GİRİŞ 26.02.2018 14:04 GÜNCELLEME 26.02.2018 14:05
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Başında Milli Görüş'ün tarihi lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın bulunduğu Erbakan Vakfı, Necmettin Erbakan'ı anma programları düzenleyecek

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Saadet Partisi arasında yaşanan gerginlik devam ederken, Fatih Erbakan'ın yeni parti kuracağı ve bu anma programlarının bu yüzden daha da önemli olduğu belirtiliyor. Fatih Erbakan, Necmettin Erbakan'ın görüşlerini kendilerinin yansıttığını düşünürken, yapılacak bu toplantılarda 7 Nisan ayağının ayrı bir önemi de olduğu ifade ediliyor. 

 

 

Odatv'nin edindiği bilgiye göre, Erbakan Vakfı, 7 Nisan'da Bursa'daki anma programına dünyaca ünlü Amerikalı artist Mel Gibson'ı getirmek için girişimlerde bulundu. Amerika'da, İsrail yanlılarının Gibson'a mesafeli olmasından dolayı, Gibson'ın Erbakan Vakfı tarafından tercih edildiği belirtliyor.

YORUMLAR 70
  • Milli Görüş 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar neden inanmıyorsunuz yahu Mel Gibson'un Müslüman olduğuna. Size inandırmak için amuda mı kalkalım yani. Hem de anadan doğma Müslüman. (Daha sonra anne-babası Hrıstiyan yaptıysa bilmiyorum). Hatta size bir kulis bilgisi vereyim. Mel Gibson'un ana tarafından seyyitlerden olduğu da söyleniyor. Hem siz vakfımızın değerli insanlarından daha çok mu müslüman sınız? Onlar bunu düşünemiyor da siz mi düşünüyorsunuz. Çağırıyorlarsa vardır bir bildikleri herhalde :)
    Cevapla
  • umut 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocamıza olan hürmetinden dolayı ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum anlaşılan o ki aramızdakilerden daha iyi tanıyor.hocamızın başarılarını anlattığımızda bizim de yapabileceğimizi anlıyorum
    Cevapla
  • el gider Mersin'e... 6 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haberdir. Ama doğru çıkarsa Rahmetli Hocamız şöyle derdi: Sizi gidi Batı taklitçileri sizi! Mel'i getirip gulu gulu dansı mı yapacaksınız? Cümle alem şeref konuğu olarak Reis'i çağırırken bunlar modası geçmiş Mel'le uğraşıyor.
    Cevapla
  • kale 6 yıl önce Şikayet Et
    helal güzel yorum
    Cevapla
  • angarali 6 yıl önce Şikayet Et
    ey benim cahil kardeslerim, bu Adam erbakanin anlattiklarinin farkinda olan birisi ve zionistlere karsi olan bir sahis. arastirin.
    Cevapla
  • ali dost 6 yıl önce Şikayet Et
    musluman olduysa adi niye gavur ismi ya
    Cevapla
  • onur şahin 6 yıl önce Şikayet Et
    bu işler kolay değil kardeşim adam müslümanlara destek oluyor diye bütün film anlaşmalarını bie engellediler senin anlıyacan adamın bütün suyunu kestiler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinden detayları anlattı
Düğün yapacaklar dikkat! Yaz aylarında talep arttı: Uzmanından sahte altın uyarısı