Erdoğan'dan flaş 'Baykal' talimatı!

Beynindeki damar tıkanıklığı nedeni ile 51 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra tedavi için Almanya'ya giden Deniz Baykal, Erdoğan'ın talimatıyla Almanya'ya gönderilen ambulans uçakla ülkeye dönecek.

Erdoğan'dan flaş 'Baykal' talimatı!
Erdoğan'dan flaş 'Baykal' talimatı!
GİRİŞ 20.03.2018 11:27 GÜNCELLEME 20.03.2018 15:28
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 16 Ekim 2017'de gece yarısı rahatsızlanınca, önce Ankara'da özel bir hastaneye götürüldü.

Buradaki ilk müdahalesinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi'ne sevk edilen Baykal'ın beynindeki ana damarının tıkalı olduğu belirlendi. Bu damar açılarak stent takıldı. Baykal'ın, yoğun bakımdaki tedavisi 51 gün sürdü.

 

 

Bilinci açık olan Baykal, buradan, ailenin isteği üzerine 5 Aralık 2017 tarihinde fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulaması için Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Almanya'ya sevk edildi.

ERDOĞAN'IN TALİMATI ÜZERİNE UÇAK GÖNDERİLDİ

Münih yakınlarındaki Murnau Kaza ve Travma Kliniği'nde (Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau) 17 Mart tarihi itibariyle 102 gündür tedavi gören Baykal'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine Almanya'ya gönderilen ambulans uçakla bugün Türkiye'ye döneceği öğrenildi.

YORUMLAR 24
  • Metin Sağlam 6 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal barış açısından önemli..
    Cevapla
  • cerrah 6 yıl önce Şikayet Et
    Devlet adamı olduğu için kişi hasta olur devlet olmaz olmamalı hasta olursa bir an önce tedavi edilmeli.Elbette bir çok hasta var.Söz konusu devlet
    Cevapla
  • Alii 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne kanser hastaları var ilaç için para bulamaz iken hayatlarından oluyorlar. Bunların maddi gücümü yok da seferber oluyoruz. Tamam yap ama fakir bir insanı da yüksek maliyetli hastalığından dolayı çaresizliğe veya ölüme terk etmeyin. Halka en büyük iyilik adalettir. Devletimizin adaletine güveniyoruz. Allah adaletten saptırmasın. (amin)
    Cevapla
  • Adelet 6 yıl önce Şikayet Et
    Insan ve islam düsmani olarak bilirim bir eseri varmi siyacetci olarak askerin Emir kuluydu
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ne hastalar ve muhtaçlar var bu ülkede onlar insan degilmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Alex de Souza sürprizi! Anlaşma sağlandı: Süper Lig'e geri dönüyor