Erdoğan açıkladı! Sincar'a operasyonlar başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tranzon'da AK Parti kongresi öncesinde halka hitap etti.

GİRİŞ 25.03.2018 16:50 GÜNCELLEME 26.03.2018 09:07
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon 6. olağan il kongresi öncesi vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Afrin ile yetinmeyeceğiz dedik. PKK'lılar Sincar'a kaçtı oraya da gideceğiz. Bizim derdimiz teröristler" diye konuştu. "Bizim derdimiz teröristler, biz bir işgal devleti değiliz" diyen Erdoğan yarın Bulgaristan'ın Varna kentinde düzenlenecek Türkiye-AB zirvesi öncesi, "Batılı bize akıl vermeye çalışıyor, o aklı kendinize saklayın. Hepsinin video kayıtları var. Yarın zaten Varna'da bir araya geleceğiz, hazırlıkları yaptım, kendilerine göstereceğim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: 

 

15 sene önce yola AK Parti olarak çıktığımızda Türkiye neydi ne oldu? Karadeniz sahil yolunu tamamladık. Dağları deldik Ferhat Şirin'e ulaştı. Çünkü biz milletimize sevdalıyız. Milletimizi muasır mediyetler seviyesinin üstüne çıkartacağız. İktidara geldiğimizde milli gelir 3400 dolardı şimdi 11 bin doların üstüne çıktık. İnşallah uçağımızı da yapacağız.

Bizim bu ülkede yapacağımız çok iş var. Milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkaracağız. Bu batılılar niye kıskanıyor? İşte bundan. Artık İHA'mızı yapıyor muyuz? Bir de Sürmenelisi yapıyor bunu. Afrin'de silahlı İHA'mızı gördünüz, biz yaptık. Onlar koordinatları veriyor, F-16'lar da teröristleri oraya gömüyor. Buraya gelirken sordum, ne kadar oldu dedim, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3747. Devam. İnlerine gireceğiz dedim.

Afrin ile bu iş bitmeyecek dedik. PKK'lılar Sincar'a doğru gittiler, Sincar'a da gireceğiz dedim. Oraya da operasyonlar başladı. İçeride mücadele, dışarıda da mücadele. Bizim derdimiz teröristler, biz bir işgal devleti değiliz. Onun batıda örnekleri var. Bunu Afrikalı dostlarımız çok iyi bilir. Bizim tarihimizde adalet var. Mazlumların yanında yer almak var. Zalimlerle beraber olmak yok. O mazlumların yanındayız.

"VARNA'DA KENDİLERİNE GÖSTERECEĞİM"

Batılı bize akıl vermeye çalışıyor, o aklı kendinize saklayın. Hepsinin video kayıtları var. Yarın zaten Varna'da bir araya geleceğiz, hazırlıkları yaptım, kendilerine göstereceğim. Dimdik ayakta duracağız, taviz vermeyeceğiz. Mazlumun ahı yerde kalmayacak. 

YORUMLAR 20
  • aslan 6 yıl önce Şikayet Et
    adam gönderin bu ırak girdik diyor pkk orda duruyor misal kerkük
    Cevapla
  • Turanordusu 6 yıl önce Şikayet Et
    İlk hedef menbic olmalıdır.
    Cevapla
  • caner 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu adama ülkede kimse ayak uyduramıyor.Adamın maşallahı var, şunun kadar çalışan devlette 50 kişi olsa ülkede bugün çok daha farklı yerlerde olurduk.
    Cevapla
  • çapraz ateş 6 yıl önce Şikayet Et
    Sincar zaten terörist yuvası iyi bir temizlik olur
    Cevapla
  • weepingeyes 6 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be sn. C. başkanım. Bu hainler neredeyse, ihma edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'