Başbakan Yıldırım Moğolistan'a geldi

Başbakan Binali Yıldırım, resmi temaslarda bulunmak üzere özel uçak "TUR" ile TSİ 03.00'te Moğolistan'ın başkenti Ulanbator'a geldi.

Başbakan Yıldırım Moğolistan'a geldi
Başbakan Yıldırım Moğolistan'a geldi
GİRİŞ 06.04.2018 04:32 GÜNCELLEME 06.04.2018 04:32

Yıldırım, Cengiz Han Uluslararası Havalimanı'nda, Moğolistan Dışişleri  Bakanı Tsogtbaatar Damdin ve Türkiye'nin Ulanbator Büyükelçisi Ahmet Yazal  tarafından karşılandı.

Başbakan Yıldırım ile Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültür ve  Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Ahmet Arslan, TBMM Moğolistan Dostluk Grubu Başkanı Mehmet Erdoğan ile TBMM  Afganistan Dostluk Grubu Başkanı Hüseyin Kocabıyık ve AK Parti Ankara  Milletvekili Aydın Ünal da Ulanbator'a geldi.

2 GÜN SÜRECEK

Yıldırım, iki gün sürecek Moğolistan temaslarının ilk gününde,  Başbakan Khurelsukh Ukhnaa, Cumhurbaşkanı Khaltmaa Battulga ve Meclis Başkanı  Mieygombo Enkhbold ile ayrı ayrı görüşecek. Devlet Ulusal Yönetim Akademisi'ni ziyaret edecek Yıldırım, burada  Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) Moğolistan'daki  projelerinin toplu açılış ve fahri doktora tevdi törenine katılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati tarihinde bir ilk! Kapılarını basına açtılar
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!