Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayını söyledi

Muhalefetin ittifak modelleri de şekillenmeye başladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile üçüncü kez bir araya geldiği görüşmede CHP’nin milletvekili seçimleri için önerdiği ittifak konuşuldu. Görüşmede Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediği ismi Akşener’e söyledi.

GİRİŞ 26.04.2018 08:51 GÜNCELLEME 26.04.2018 10:43
Bu Habere 144 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile üçüncü kez bir araya geldi. Ortak aday için buluşan Kılıçdaroğlu ve İyi Parti (İP) Genel Başkanı Akşener anlaşamadı. İstediği ittifakı kuramayan ve Abdullah Gül ismi ile de parti içi karışınca Kılıçdaroğlu 'U' dönüşü için hazırlıklara başladı.

AKŞENER'E ADINI SÖYLEDİ

 

Görüşmede Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediği ismi Akşener’e söyledi. Akşener bu ismi kimseye açıklamayacağını aktardı. Görüşmede Gül konusu da gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, “Basın üzerinden bizi yönlendirmeye çalışıyorlar. Biz Abdullah Gül’ü aday olarak göstermeyeceğiz” dedi.

Akşener de “CHP’de Gül’ün çatı adayı olması noktasında çalışan isimler var. Bu kişiler toplumda CHP’li kimlikleriyle bilinen kişiler” karşılığını verdi.

Akşener “Ben 100 bin imzayla cumhurbaşkanı adayı olacağım. Bir çatı altında olmayacağım. Bizim ittifakımız milletle” bilgisini Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

YORUMLAR 144
  • İBRAHİM 6 yıl önce Şikayet Et
    bu vekiller bağımsız vekillige devam etseler daha iyi puan alırlar.
    Cevapla
  • alper 6 yıl önce Şikayet Et
    çatı çöktü. altında 15 vekil kaldı.
    Cevapla
  • YAVUZ D. / SERİK 6 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi dediği İslam aleyhtarlığıdır. Demokrasi getireceğiz demeleri İslam a karşı yapacakları zulümleri yeniden inşa etme çabalarının şifresidir. ALLAH şerlerinden uzak etsin.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    yani diyorlar ki uzun lafın kısası ki biz anlaşamadık. bir umutları var seçimlerin ikinci tura kalması. o zaman zoraki anlaşırlar belki. ama fikirleri farklı. nasıl birlik olup ülkeyi yönetecekler.daha yolun başında kendi aralarında anlaşamadılar. ülkeyi yönetmeye nasıl talip oluyorlar. karşılarında aslan gibi reis var çok şükür. reis,senden başkası yalan.
    Cevapla
  • BBBB 6 yıl önce Şikayet Et
    ÇOOOOOOOK ŞÜKÜR RABBİM REİSİMİZİ korusun İNŞALLAH
    Cevapla
  • Okur 6 yıl önce Şikayet Et
    Kadın 100.00 imza diye tutturdu... Desene 15 vekil pisipisine gitti...
    Cevapla
  • vakko 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşma Bozuldu Kediler Evine Geri döner Artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otomotiv satışlarında aylar sonra bir ilk yaşandı
Terör örgütü PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu Senanik Öner ata tecavüz etti