Bahçeli'den Abdullah Gül'e uyarı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım'ın Abdullah Gül ile ilgili sözlerine ilişkin "Abdulah Gül ikazlara uymalı" dedi.

Bahçeli'den Abdullah Gül'e uyarı!
Bahçeli'den Abdullah Gül'e uyarı!
GİRİŞ 26.04.2018 17:13 GÜNCELLEME 26.04.2018 17:17
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Maşallah Cumhur İttifakı hızlı girdi. Bizim adayımız net ve belli. Çalışmaya devam ediyoruz. Seçim takvimine uygun gün ve saatte adaylık başvurusu da yapılacak" dedi.

CHP HDP İLİŞKİSİ ESKİYE DAYANIYOR

MHP Lideri Devlet Bahçeli, "CHP'nin HDP'ye yakınlaşmasını nasıl yorumlarsınız" sorusuna, "Eskiden ayrılar mıydı? Onların birbirleriyle ilişkileri çok eskiye dayanıyor. Zaman zaman birbirlerine destek veriyorlar. Herhalde öyle bir süreci tekrar yaşamak istiyorlar" cevabını verdi.

ABDULLAH GÜL UYARILARA UYMALI

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım'ın Abdullah Gül ile ilgili sözlerine ilişkin, "Sayın Başbakan tecrübeli bir siyasetçi. Aynı camianın içerisindeki insanlar birbirlerini çok iyi tanırlar. Önemli bir ikazda bulunmuş. Abdullah Gül ona uyması lazım diye düşünüyorum" dedi.
 

YORUMLAR 35
  • HarunG 5 yıl önce Şikayet Et
    Birakin Abdullah Gul son bir hamleyle kendini tarihin coplugune gondersin.. Kendi kuyusuna dussun diye ellesmeyin , akparti secmenini zaten etkiliyemez, hele o vefasizliklarindan sonra tiksiniyoruzda demiyeyimde,, yok aslinda oyle diyelim, vefasiz adam.
    Cevapla
  • asım 5 yıl önce Şikayet Et
    gül partisine dava arkadaşlarına ihnet ederse kendi itibarını düşürür
    Cevapla
  • HalitBinVelit 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gül Aday olmaz ama...olursa Erdoğana çok büyük kalleşlik yapar.nokta
    Cevapla
  • HELAL OLSUN 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet baba büyüksünnnnn. Seviyoruz seni.
    Cevapla
  • Gabulani sitrat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yolumuz araplar ve müslümanlık olmalı.Batıdan uzak duracağız.Tayyip Erdoğan Allahın izniyle Ülkemizi kurtaracak.Doğu -güneydoğu zenginleşecek,suriyeliler,afganlar ülkemize gelsin onlarda müslüman kardeşlerimiz,Tayyip erdoğan doğrusunu yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı