İP yöneticisi Akşener’e isyan edip istifa etti

İP yöneticisi Hasan Sümer parti üyeliğinden zehir zemberek bir açıklamayla istifa etti.

İP yöneticisi Akşener’e isyan edip istifa etti
İP yöneticisi Akşener’e isyan edip istifa etti
GİRİŞ 28.04.2018 15:25 GÜNCELLEME 28.04.2018 15:32
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Sümer açıklamasında FETÖ’cü teröristlerce 15 Temmuz’da şehit edilen vatandaşları görmezden gelen bir zihniyetle aynı yolda yürümeyeceğini belirtti. İyi Parti kurucusu ve Genel Başkanı Meral Akşener'e isyan ederek zehir zemberek açıklamalarda bulunan İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı Yardımcısı Hasan Sümer partisinden istifa etti.
 
"ONAYLAMADIĞIM GİRİŞİMLERİN…"
 
Sümer istifa açıklamasında şu satırlara yer verdi:

 
"Kamuoyuna; Milliyetçi duygularım ve vatan sevgim ile dahil olduğum İyi Parti Çatısı altından son günlerde onaylamadığım girişimlerin, bende yaşattığı huzursuzluk ve milliyetçi fikirlerime ters olması nedeniyle ayrılmaya karar verdim.
 
"ŞEHİDİMİZİ GÖRMEZDEN GELEN BİR ZİHNİYET"
 
Vatan ve millet sevgimiz ile çıktığımız yolda yanımıza katılanların masumiyetimize zarar verdiğine inanmaktayım.15 Temmuz darbe girişiminde FETÖ'cü teröristlere göğsünü siper ederek, tankların altına yatarak hiç düşünmeden şehadet şerbeti içenleri hiçe sayan, adeta 249 şehidimizi görmezden gelen bir zihniyetle aynı yolda yürümem mümkün değildir. Sahip olduğum prensipler, "zafere giden her yol mübahtır'' inancıyla kesinlikle bağdaşmamaktadır. Tüm bu nedenlerle İyi partideki görevimden ayrılma zarureti doğmuştur. Arz ederim. Saygılarımla."
 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 74
  • Gerçekler 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerli milli ve bağımsız müslüman bir devlet olmak istiyorsak ne olursa olsun Reisimiz Başkan Erdoğanı yalnız bırakmamalıyız. Durmak yok, yola devam.
    Cevapla
  • hainnn fetö 6 yıl önce Şikayet Et
    siyasete çok uzak bir insanım. yorumlar sayesinde ve bu haberi okuduktan sonra fetönün hala çalışmalar içinde olduğunu farkettim. ben bittiler sanıyodum. ama hala uyanıklarmış. allah bizi korusun. iyi parti bir numaralı düşmanım bundan sonra.
    Cevapla
  • Abc 6 yıl önce Şikayet Et
    Girerken aklin neredeydi beyfendi????
    Cevapla
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Günaydııın beyfendi, 81 milyon farkında, sen değilmişsin. Buna da şükür. Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • HarunG 6 yıl önce Şikayet Et
    Saygiyla karsilayip karsilayamiyacagimdan tam emin degilim. Daha onceden bilmedigin neyi gorup anladinda boyle bir kanaate ulasip bu karari verdin onuda soylemen lazim. Yoksa havada kaliyor , sehitler uzerinden populizm yapiyorsun gibi gorunuyor kusura bakmazsan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor